torek, 08. avgust 2017

Sanjate o prenovljeni koži čez noč? Odgovor je GLAMGLOW DreamDuo

Iz Hollywooda prihaja znamka GLAMGLOW in menda gre za najhitreje rastočo blagovno znamko s področja izdelkov za nego kože, ki se predstavlja z novim vrhunskim tretmajem, o kakršnem sanjamo vse ženske, pa tudi kakšen moški.
Po določeni starosti jutranja svežina ni več samoumevna in zato je dobro imeti zaveznika, pa čeprav v obliki kreme. V konkretnem primeru gre za nočni tretma, ki bo s pomočjo kakovostnih sestavin navdušil vse, ki želijo sijočo, navlaženo in napeto kožo. DreamDuo Overnight Transforming Treatment nočna nega v samo dveh korakih kožo navlaži in zagotavlja občutek sijoče, napete in nahranjene kože.
Tretma je, kot se vidi že s slike, razdeljen na dva dela in na ta način ga tudi uporabljamo. V prvem koraku se nanese DreamSerum, ki je biserne barve, na obraz in vrat. Ta serum je bogat z antioksidanti in vitamini, ki dajejo zaščito, se borijo proti staranju kože in ohranjajo enakomerno ter brezhibno polt.
V drugem koraku se nanese DreamSeal, ki je sive barve. Gre za hranljivo in vlažilno kremo, ki s pomočjo hialuronske kisline in zelenih alg Mozuku kožo napne in ji da zdrav sijaj. Nega je primerna ne le za vse tipe kože, ampak tudi ni omejena na starostno skupino, niti na spol.
Ustanovitelja blagovne znamke  GLAMGLOW Glenn in Shannon Dellimore
GLAMGLOW sta pred samo sedmimi leti ustanovila Glenn in Shannon Dellimore in uspela v rekordno kratkem času prepričati kopico zvezdnikov, pa tudi običajnih ljudi. Sprva je bila namenjena predvsem vizažistom za profesionalno uporabo ter za potrebe v zakulisju, a njuna zvezda je s pravo taktiko in kakovostno vsebino hitro zasijala po vsem svetu. Mimogrede, priporočena cena tega novega izdelka je 54,08 evra, dobi pa se ga v izbranih drogerijah Müller.

Foto: GlamGlow, TodayOnline, Beautyil

Ni komentarjev:

Objavite komentar