petek, 09. junij 2017

Crocs nam bo tudi letos pričaral brezskrbno poletje

Crocs je te dni na svojem prvem dogodku v Sloveniji pokazal, kako se modno skoči v vroče mesece in to v restavraciji DiVino, ki je spominjala na poletno plažo. Predstavniki medijev, blogerjev in poslovnih partnerjev iz regije so bili navdušeni nad Crocs ponudbo, ki je sčasoma osvojila svet. Izdelana je iz posebnega materiala croslite, ki se stopala oprime kot druga koža.
Zanimivo Crocsovo zgodbo o uspehu je povedal Klemen Praprotnik, predstavnik podjetja Intersocs, ki uvaža to obutev. "Crocsi že dolgo niso več samo obutev za prosti čas, saj je raznolikost modelov v novi kolekciji široka in sledi zadnjim svetovnim modnim smernicam. Znani modni oblikovalec Christopher Kane je že tretjič na svoji modni reviji obul modele v Crocse, o njih pa pišejo mnogi mediji. Letos je tudi z novo kampanjo 'Come as you are' Crocs ambasadorka postala priljubljena igralka Drew Barrymore, ki v kampanji nosi glavni model nove kolekcije, trendi Isabella sandal," je povedal.
Crocsi so idealni za vso družino, najbolj pa jih odlikuje kakovost, saj so narejeni iz posebnega croslite materiala, ki poskrbi za mehko udobje in popolno higieno ter trajnost. Zato se tudi odločilno razlikujejo od ponaredkov, ki jih najdemo po svetu.
Tega se zavedajo ljubitelji Crocsov, ki jih v Sloveniji in na Hrvaškem ne manjka, tukaj namreč proporcionalno gledano beležijo največjo prodajo v Evropi. Ponosni so na podatek, da so v Sloveniji od leta 2007 prodali že več kot milijon Crocsov, letno število prodaje pa se še povečuje. Tudi v letošnji ponudbi boste našli veliko modelov tako zase, kot za svoje najmlajše.

Foto: Peter Irman

Ni komentarjev:

Objavite komentar