četrtek, 18. maj 2017

To poletje vas bosta zapeljala Fiat 500 in Superga!


Ljubljansko prestolnico je včeraj očaral nov par! Ta obljublja, da njuno druženje ne bo samo poletna romanca in ju bomo skupaj lahko videvali še nekaj časa. Mi jima verjamemo, saj vemo, da imata veliko skupnega. Fiat 500 in Superga namreč slovita po italijanski tradiciji in popolnem stilu.
blogerke Lea Filipovič, Pika Zrim, Sara Zavernik, Eva Ahačevčič
Številni mediji in blogerji so se včeraj zbrali v središču Ljubljane, da bi pozdravili sodelovanje med Fiatom 500 in Supergo. To je nastalo kot rezultat ponovnega lansiranja Superge na seznam popolnih poletnih sopotnikov, na katerem ni smel manjkati niti Fiat 500.
Superga se kot eden najbolj priljubljenih športnih copatov za prosti čas vrača v naša življenja. Tokrat še z več modnega stila! To kultno obutev so začeli proizvajati leta 1911 v Torinu v Italiji z najbolj prepoznavnim modelom Classic.
Superga pa so se hitro razširile po vsem svetu. Modni poznavalci so jo znova vzljubili, zato so poskrbeli za njeno vrnitev v velikem slogu. Vse odkar nosijo podpise najvplivnejših ljudi iz zvezdniškega sveta, so nepogrešljiv kos v omarah vseh ljubiteljev mode.
4. julij je že od nekdaj pomemben dan za fiat 500: veliki mali avto, ki je dosegel že skoraj 3,8 milijona prodanih vozil in postal uveljavljeno ime, je bil prvič predstavljen na ta dan leta 1957. Leta 2007, torej petdeset let pozneje, so se pri Fiatu odločili, da bodo dediščino popeljali v prihodnost: nastal je novi model 500 in takoj postal prodajna uspešnica. Osem let pozneje in po več kot 1,5 milijona prodanih vozil štafeto prevzema novi 500, ki je pripravljen na nove izzive in hkrati ohranja svoje globoke korenine.
V oblikovalskem studiu Centro Stile Fiat so zasnovali prenovljeno zunanjost in notranjost, ki ohranjata značilnosti modela 500 in ga hkrati naredita še bolj privlačnega. Fiat 500 je sestavljen po čarobni formuli, saj gre za edini model, ki prepričljivo združuje nasprotja: je ekskluziven, vendar cenovno dostopen, eleganten in hkrati zabaven.
V sebi združuje tehnologijo in sentiment, da se znova povzpne v vrh svojega razreda. Novi 500 ni večji, vendar ima več tehnologije, obilje različnih motorjev in možnosti prilagajanja: le tako je mogoče izpopolniti lastnosti že tako kultnega in mojstrskega avtomobila.
Kultna fiatova petstotica ponuja odlične in varčne motorje, ki so še prijaznejši do okolja, skladni tudi z najstrožjimi standardi, zato spada med najvarnejša vozila v svojem razredu.
Superga je v Sloveniji dostopna v trgovinah XYZ Premium Fashion Store, Sportina Store, Tomas Sport, Sneakers in Kompas Shop.


Foto:organizator

Ni komentarjev:

Objavite komentar