četrtek, 20. april 2017

Rihanna ❤ Chopard

Luksuzna znamka ur ter nakita Chopard je naznanila sodelovanje s svetovno glasbeno zvezdo Rihanno in skupaj sta ustvarila kolekcijo Rihanna ❤ Chopard. Ta je razdeljena na kolekciji Joaillerie in Haute Joaillerie, prva je dostopna tudi še navadnim smrtnicam, druga petičnejšim Zemljankam.
Ekstravagantna pevka Rihanna slovi kot stilska ikona in je znana po unikatnem modnem stilu ter svojstvenih drznih kombinacijah oziroma 'outfitu', vse to pa se odraža tudi v ekskluzivni kolekciji nakita (klik na link za ogled), ki jo je pomagala sooblikovati Rihanna skupaj s solastnico hiše Chopard, Caroline Scheufele. Dami sta združili kreativnost in strast v urbani trend s klasičnim glamurjem.
Rihanna je navdušena: "Vedno sem bila zaljubljena v Chopardov nakit in priložnost, da lahko s to prestižno ženevsko hišo ekskluzivnega in dragega nakita oblikujem svojo kolekcijo, je čudovito darilo! Komaj čakam, da vsi vidijo, kaj smo ustvarili! Bil je neverjeten proces in naučila sem se res veliko novega."
"Kolekcija Rihanna ❤ Chopard je energična, močna in kreativna. Njen stil je opazen v čisto vsakem kosu. Njena unikatnost na novo definira nošenje glamuroznega nakita," pa je povedala Caroline Scheufele. Čudoviti kosi odražajo barvitost in živahnost Rihanninega rodnega Barbadosa, a vseeno poosebljajo brezčasno eleganco rdečih preprog, na katerih je pevka že zadnjih nekaj let zvesta samo hiši nakita Chopard.
cena teh dragocenih uhanov iz Chopardove kolekcije visokega draguljarstva je znana le 'upon request'
Še malo o cenah, ki sem jih sama izbrskala na spletu: prstan z diamanti, ki ste ga videli na sredini prispevka, v predprodaji stane od 1680 GBP naprej, ogrlica iz rožnatega zlata s pravokotnimi obeski (eden od teh je iz zelene keramike) pride od 2770 GBP naprej, cena uhanov na zgornji sliki pa vam bo znana le na povpraševanje.Vsak kos nakita ima na zadnji strani vgraviran napis R❤C.
Foto: Chopard / Slowatch (ekskluzivni zastopnik, uvoznik ter prodajalec Chopard nakita in ur)

Ni komentarjev:

Objavite komentar