četrtek, 06. april 2017

MASS na tednu mode predstavil nove trende obutve

Kakšno obutev bomo nosili to pomlad in poletje, je razkril Mass, največji ponudnik modne obutve v Sloveniji, na modni pisti Ljubljanskega tedna mode #LJFW. Na Massovi modni reviji so v glavni vlogi blesteli čevlji. Novo modno kolekcijo so si ogledale modne urednice, novinarke, blogerke in znane Slovenke, pevka Severina pa je letos ponovno obraz Massove nove kampanje z naslovom 'Izbira, ki fascinira'.
Kakšna obutev bo must-have sezone? Prevladuje urbani šik, ki ga poosebljajo superge in oxfordke. Te so vse prej kot dolgočasne, saj izstopajo z debelim podplatom, prepletanjem različnih vzorcev in materialov, sijejo pa v metalik odtenkih. Nepogrešljive so petke, tanke in debelejše, ki z barvami in vzorci napovedujejo igrivo pomlad.
Vroče poletje bodo zaznamovale espadrile z debelim podplatom iz prepletajoče slame in številni sandali z raznimi dodatki, kot so bleščice, kamenčki, vzorci ter živahne barve poletja. Modno sceno te pomladi so zavzeli tudi kovinski odtenki. Trendi torbice in čevlji sijejo v srebrni in zlati, še posebej pa to pomlad navdušuje rose gold, oziroma rožnato zlata, ki je prevzela novo modno kolekcijo v Massu.
Harmonija nežne rožnate in zlate ustvarja romantično rokerski pridih, ki stajling spremeni v bolj glamurozno različico. Superge in petke izstopajo s kombinacijo sijočega kovinskega materiala in drobnih bleščic. Za piko na i čevlje kombinirajte s torbico ali nepogrešljivim nahrbtnikom v vseh kovinskih barvah.

Najbolj drzni združite več kosov v metalik odtenkih, na primer srebrno torbico in rožnato zlate čevlje. V takšni kombinaciji boste pripravljeni na vsako priložnost, kjer boste zasijali kot modna zvezda.


Foto: organizator dogodka

Ni komentarjev:

Objavite komentar