ponedeljek, 20. marec 2017

Tommy Hilfiger x Gigi Hadid sedaj v Emporiumu!

Kapsulna kolekcija oblačil in modnih dodatkov je skupno delo kralja klasike z Vzhodne obale in princese sodobnih trendov z Zahodne obale ZDA. Modni oblikovalec Tommy Hilfiger in Gigi Hadid, stilska ikona našega časa ter vrhunska manekenka, sta namreč skupaj oblikovala novo žensko kolekcijo za pomlad-poletje 2017, ki je na voljo tudi v Emporiumu.
Gigi Hadid je kolekciji dala mladosten pečat in prispevala svojo vizijo k ženski liniji. Lahko govorimo o uresničitvi kalifornijskih sanj, ki so že desetletja popkulturni simbol, znan iz filmov in glasbe ter umetnosti. V kolekciji, ki jo je pomagala oblikovati Gigi, najdemo nosljiva oblačila in modne dodatke, od bomber jaken s kovinskim leskom do sedaj tako trendovskega jeansa s patchworkom.
Kolekcija je mladostna, nesviljiva, boemska in ima prijeten pridih lahkotnega kalifornijskega sloga, obsijanega s svežim zrakom in toplim soncem. Prav vsaka ženska, ne glede na leta, bo v tej kolekciji našla vsaj en primeren kos zase, naj bo to obleka, jeans, srajca ali kopalke. Kolekcija z Gigijinim podpisom v nas vzbudi takojšnjo željo po prihodu poletja.
Ležeren in trendovski videz kolekcije TOMMY X GIGI bo navdušil vsa 'it dekleta', ki stavijo na sproščeni šik. Oblačila iz te omejene kolekcije so kot nalašč za prosti čas, sprehod po mestni promenadi in njihov značaj bo izvrstno prišel do izraza tudi v času počitnic. Privlačnost kolekcije, ki ne skriva, da so jo navdihnila svobodna hipijska 70. leta, je tudi v njeni relativni cenovni dostopnosti, saj je marsikateri modni kos iz nje dostopen večini kupcev.
Ameriški oblikovalec Tommy Hilfiger, ki s svojim delom že desetletja navdušuje kupce po vsem svetu, je sinonim za ameriški način življenja in ustvarja eno najbolj priljubljenih znamk za vse generacije. Njegovo blagovno znamko odlikuje modernost s klasičnim dizajnom in visoko kakovostjo oblačil ter z značilnimi črtami v belo-modro-rdeči barvni paleti.
V novem prodajnem 'cornerju' v središču Emporiuma lahko tako ženske kot moški izbirajo med najnovejšimi trendi oblačil, obutve in modnih dodatkov z obema znamkama za letošnjo pomlad in poletje. Mladostne in drzne si bodo izbrale kapsulno kolekcijo s podpisom TOMMY X GIGI, ljubitelji večne klasike in urbanega šika pa glavno kolekcijo Tommy Hilfiger za oba spola, ki nikoli ne gre iz mode.

Ni komentarjev:

Objavite komentar