ponedeljek, 06. marec 2017

Inovacija leta za blondinke: BLONDME iz Schwarzkopf Professional

Schwarzkopf Professional (SKP) je lansiral najnovejšo kolekcijo profesionalnih lasnih produktov samo za blondinke. V hipu so jo razglasili za svetovno seznacijo ter inovacijo obenem. BLONDME izdelki bodo prek zastopnika Hair Beauty iz Logatca prišli v partnerske SKP frizerske salone po Sloveniji konec marca. Napočil je čas, da slavimo novo obdobje blond popolnosti v svetu frizerstva!
Priljubljena BLONDME linija iz Schwarzkopf Professionala je obstajala sier že v preteklosti, a je sedaj boljša kot kdaj prej, ponaša se namreč z revolucionarno Bonding tehnologijo za močne lasne vezi, ki je že dodana v formulacijo produktov. Napredna Bonding tehnologija je takoj osvojila frizerski svet z vrhunskim delovanjem za odlično kondicijo las. Tehnologija namreč aktivno transformira poškodovane, zlomljene ter oslabljene lase s ponovno povezavo vezi v notranji lasni strukturi za močne, zdrave in sijoče lase.
Od storitev za močne lasne vezi do integrirane tehnologije v produktih: Schwarzkopf Professional je združil Bonding tehnologijo z BLONDME barvno in negovalno linijo ter tako ustvaril najbolj napredno generacijo produktov za frizerje s patentiranim Advanced Bonding Sistemom v formulaciji artiklov. Namesto produktov, ki so se dosedaj uporabljali posebej za ustvarjanje močnih lasnih vezi ter zahtevali dodaten korak med procesom barvanja, svetlenja ali beljenja las, je novi BLONDME hitrejši in naprednejši - blond koloracije in močne lasne vezi so zdaj dosegljive v enem koraku!
Nove BLONDME barve in tonerji poskrbijo za vse blond stranke, ki si želijo hladne, medene, karamelne, kremne, platinaste blond, mavrične odtenke ali kombinacijo blond ter rjave barve (brond). Schwarzkopf Professional BLONDME ambasadorja Lesley Jennison, globalna Color ambasadorka, ki je tudi osebna frizerka Gwyneth Paltrow in Elle McPherson; ter Kim Vō, globalni BLONDME ambasador ter osebni frizer Katherine Heigl in Kate Hudson, sta oblikovala osupljive blond videze in storitve za novo BLONDME kolekcijo.
Negovalni artikli iz linije BlondMe bodo na voljo tudi za nadaljno prodajo v izbranih partnerskih salonih Schwarzkopf Professional oziroma za nakup v trgovini Hair Beauty preko spleta.

Ni komentarjev:

Objavite komentar