petek, 10. februar 2017

Ultra lahko čiščenje obraza z novimi micelarnimi vodami ULTRA

Kaj si ženske želijo od micelarne vodice? Predvsem to, da ličila očisti v sekundi, z enim potegom bombažne vate. Ličila, nepravilnosti na koži, onesnaženje in nelagodni občutki zategovanja kože bodo zaradi nove formulacije micelarnih vod La Roche-Posay stvar preteklosti. Nova linija micelarnih vod ULTRA, ki jo je predstavilo to mednarodno dermokozmetično podjetje, namreč omogoča učinek popolnega čiščenja in odstranjevanja tudi očesu nevidnih nečistoč.
Ajda Sitar na Derm Analyzer testu
Vsak dan se mikroskopski prašni delci in očem nevidno onesnaženje lepijo na kožo in povzročijo oksidativni stres ter draženje. Ženske z občutljivo in reaktivno kožo imajo včasih težave pri izbiri ustreznega 'čistilca' za njihov tip kože. Ko je govora o izdelkih za čiščenje, vsaka od njih išče učinkovito, takojšnje odstranjevanje vseh sledi ličil in nečistoč. Glede na to, da je reaktivna koža še bolj občutljiva, se lahko pojavljajo simptomi, kot so zategovanje, srbenje in pekoči občutki. Zato sta pri oblikovanju izdelkov za nego problematične kože enako pomembni učinkovitost in optimalna toleranca.
blogerka Tesa Jurjaševič je predstavila izkušnjo z micelarno vodo ULTRA
Ker si ženske želijo, da je učinek čiščenja viden že s prvo bombažno blazinico, je La Roche-Posay naredil formule, ki so prilagojene različnim potrebam kože in se učinkovito spopadajo prav s to težavo. To so dosegli z novimi formulami, ki odpravljajo mikroskopske onesnaževalce in obenem ohranjajo zaščitno funkcijo hidrolipidne kožne pregrade.
Micelarne vode, ki so primerne za vsak tip kože, so oblikovane s prenovljenimi formulami, ki zagotavljajo optimalno toleranco in močno učinkovitost čiščenja, obenem pa ne vsebujejo parabena, barvila, alkohola in mila. V prenovljeni formuli je La Roche-Posay združil moč micel z glicerinom za še boljšo učinkovitost in toleranco. Formula se zlahka razmaže in omogoča lažje 'lepljenje' na ličila in nečistoče, s tem pa poskrbi za lažje odstranjevanje nečistoč z manj trenja.
Lucija Fileš, Dunja Kokotović in Stela Bonifačić iz podjetja La Roche-Posay
Ker ima vsak tip kože svoje potrebe pri čiščenju, so strokovnjaki iz La Roche-Posay za občutljivo kožo ustvarili tri formule, ki učinkovitost pri odstranjevanju nečistoč, ličil in nevidnih delcev onesnaženja združujejo z aktivnimi sestavinami - termalno vodo La Roche-Posay. Linija za občutljivo kožo čisti, odstranjuje ličila in pomirja. Brezhibno odstrani nečistoče in umazanijo, nežno čisti in ne izsuši kože, kožo naredi sijočo in ji daje občutek svežine. Za to micelarno vodo je značilna svežina fiziološkega vonja z novo učinkovitostjo in en odstotek glicerina.
Za reaktivno kožo so pri La Roche-Posay poskrbeli s prvo micelarno vodo, ki je namenjena negi reaktivne kože. Zanjo je značilna višja koncentracija glicerina (5 odstotkov) s prijetno teksturo, ki gladi kožo. Vlaži, nežno čisti in ne izsuši, kožo naredi bleščeče čisto, deluje proti zategovanju, rdečici in pekočim občutkom ter zagotavlja udobje.
Ula Furlan in Samir Hejja
Tudi mastna koža je dobila svoj micelarni čistilec. Ta čisti, odstranjuje ličila in prečisti kožo. Zanjo je značilna svežina Effaclar vonja s prečiščevalno močjo cinka in enim odstotkom glicerina. Ta micelarna voda da koži občutek svežine, odstrani vso umazanijo in nečistoče, pa tudi 98 odstotkov ličil že s prvo bombažno blazinico. Kožo naredi bleščeče čisto in manj svetlečo, jo nežno očisti, a je ne izsuši.

Ni komentarjev:

Objavite komentar