torek, 28. februar 2017

Oriflame z novima dišavama Eclat Mademoiselle in Eclat Lui

Švedsko lepotno podjetje Oriflame je februarja predstavilo dva odlična nova vonja, ki utelešata magično zapeljivost Pariza, to sta cvetlična, ženstvena dišava Eclat Mademoiselle zanjo in dinamična, elegantna dišava Eclat Lui zanj. Na začetku novinarske predstavitve, ki je potekala v Glažuti, nas je s kratkim koncertom razveselila švedska pevka s slovenskimi koreninami Marina Mårtensson.
Eclat v francoščini pomeni 'sijaj, beseda pa je simbolno povezana s Parizom, ki slovi kot mesto luči. Oriflame je v dišavi skušal ujeti popolno kombinacijo klasike in sodobnosti. Eclat je že mnogo let del Oriflamove družine in priljubljena linija dišav zanjo in zanj. Naj vas ob tej priložnosti spomnimo na nekaj uspešnic: Eclat Femme toaletna voda je brezčasen večeren vonj. Eclat Femme Weekend toaletna voda je nežna, a čutna dišava, ki je popolna za vsakodnevno uporabo. Eclat Mademoiselle toaletna voda je dinamična dišava s pridihom sodobnosti, ki je prav tako izvrstna za nošenje podnevi.
Kaj pa Eclat zanj? Eclat Homme toaletna voda je klasičen večeren vonj za moške, ki so radi obdani z brezčasno eleganco. Eclat Homme Sport toaletna voda je dišava z osvežujočim in poživljajočim vonjem, kolekcijo pa zaokroža še toaletna voda Eclat Lui, nepozabna dnevna dišava, ki je kot nalašč za vsak dan.
Če opišemo še obe novosti: toaletna voda Eclat Mademoiselle je cvetlično-sadna-zelena dišava, ki izžareva nežnost, eksotičnost in vzvišeno ženstvenost, vonj združuje lepoto hrepenenja in mladostnega veselja. Dišava se v vrhu odpre s penečo se zeleno hruško, hrustljavim sladkim jabolkom in občutljivim dotikom frezije, ki spominja na občutek miru. V srcu dišave najdemo nežne cvetlične note belega hibiskusa, cvetlične liste vrtnic, jasminove liste in dotik šmarnic. Beli hibiskus je ključna nota dišave, obkrožajo pa jo tudi druge cvetlične in nežne vodne note.
Eclat Lui toaletna voda je sodobna, dinamična in čista dišava. To je vonj za mladega moškega, ki je pripravljen na raziskovanje živahnega velemesta. Aromatična praprotna dišava se odpre s sadnimi akordi grenivke in jabolka. Srce dišave predstavljata sivka in rožmarin, prepletena s kardomomom, ki spodbuja dinamičnost dišave. Močne lesne note vetiverja so poudarjene z elegantnim in prefinjenim 'cordovan' usnjem, ki pusti nepozabno sled sodobnosti.
Oriflamove dišave ustvarjajo najbolj izkušeni parfumerji z vsega sveta in pri tem uporabljajo le najboljše in najkakovostnejše sestavine. Eclat Mademoiselle sta tako ustvarila Elise Bénat in Amandine Marie, Eclat Lui pa zelo iskana parfumerka Juliette Karagueuzoglou.

Ni komentarjev:

Objavite komentar