torek, 14. februar 2017

Nagradna igra za Valentinovo: dišavi s.Oliver zanjo in zanj

Skoraj nič ne povezuje ljudi bolj, kot privlačnost vonja. s.Oliver je najboljši partner za letošnje Valentinovo s svojimi dišavami za pare - te so igrive, čutne in intimne. Ker si posebni ljudje zaslužijo izjemno dišavo in tudi vidva si jo. Tokrat jo lahko dobita s pomočjo nagradne igre na mojem blogu.
Ženska dišava s.Oliver FOR HER očara s svojo elegantno rožnato dišavno kreacijo, ki izžareva čutnost skozi cvetlično srčno noto s turško vrtnico, rahlo aromatično potoniko in nežno magnolijo. V uvodu te parfumske vode za osvežitev poskrbijo rdeči poper, živahna bergamotka in eksotični duh ličija. Ženska domišljija kompozicije žametno izzveni v pudrasto balzamični postelji iz perunike, mošusa in ambre.
Moška dišava s.Oliver FOR HIM odpre toaletno vodo zanj z dinamičnimi notami črnega čaja, hrustljavo svežino jabolka ter začinjeno aromo rdečega popra. V srčni noti sledi elegantno moška kompozicija iz rožmarina, pelargonije in cvetlično zelenih listov vijolice. Posebna dišava doseže vrhunec v ekskluzivni osnovni noti iz semen tonke, mahu in mošusa.
V sodelovanju s podjetjem Rottenschlager GmbH z Dunaja eno srečno bralko oziroma bralca obdarujem s tem prelepim setom, v katerem sta najlepši dišavi za pare. Da bo užitek popoln, sta v darilni set vključena tudi s.Oliver kozarca za penino (to pa si bosta kupila sama in si nazdravila). Če te nagradna igra mika, mi piši na naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com. Časa imaš do 19. februarja 2017, dan kasneje pa objavim srečnico ali srečneža, ki prejme to lepo nagrado. Uživaj/ta v današnjem prazniku zaljubljencev!

Ni komentarjev:

Objavite komentar