nedelja, 12. februar 2017

Mercedes-Benz Fashion Week se vrača 4. aprila!

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana, tridnevni modni spektakel, se vrača v Ljubljano med 4. in 6. aprilom 2017. Največje število modnih revij doslej bo razporejeno skozi vse tri dni praznika mode, oblikovanja in lepote. Uveljavljene blagovne znamke iz Slovenije in regije bodo za predstavitev svojih modnih kolekcij imele na voljo najsodobnejše tehnične rešitve, tokrat na priložnostni lokaciji v Marmorni dvorani na Gospodarskem razstavišču. Aprilska edicija MBFWLJ bo zaradi velikega zanimanja obiskovalcev in medijev povečala kapacitete, se preselila s prejšnje lokacije in tako ta veliki modni spektakel še nekoliko bolj odprla javnosti.
Vlada Savič, foto: Jani Ugrin
Programski in umetniški direktor MBFWLJ, Sašo Radovič, pozdravlja povečano zanimanje za modno oblikovanje kot poklic ter navdušujoč odziv sledilcev modnega gibanja Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana. "V preteklem letu smo z zaupanjem modnih blagovnih znamk MBFWLJ in Ljubljano povzdignili na raven modnih prestolnic. Veseli nas, da se v Ljubljano vračajo tako oblikovalci kot tudi uveljavljeni tuji mediji, ki so svojemu poročanju o modni industriji v velikih modnih prestolnicah začeli dodajati spodbudno poročanje o Ljubljani, Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana ter kreativnih rešitvah, ki jih snujemo in produciramo z agencijo Pristop."
IVANMAN, foto: Jani Ugrin
Metka Kejžar, predstavnica blagovne znamke Mercedes-Benz v Sloveniji, je povedala: "Nemški kolegi so v MBFWLJ prepoznali izjemen ustvarjalni duh, pravi občutek za inovacije ter kakovostno platformo za komuniciranje vrednot avtomobilske znamke Mercedes-Benz. S podporo principala ter lokalnimi partnerstvi pripravo aprilske edicije najbolj obiskanega modnega in družabnega dogodka v Sloveniji začenjamo optimistično." 
Tanja Zorn, foto: Jani Ugrin
Ula Spindler, poslovna direktorica MBFWLJ, je njene ugotovitve dopolnila: "Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana je napredna platforma, ki v prvi vrsti služi modnim oblikovalcem, ljubiteljem modnega oblikovanja, sledilcem blagovne znamke Mercedes-Benz ter partnerjem projekta, ki v MBFWLJ prepoznavajo odlično komunikacijsko platformo za mreženje, priložnost za sklepanje poslovnih dogovorov in dobro družbo."
Vlada Savič, foto: Jani Ugrin
Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana z organizacijo mednarodnega tedna mode na Gospodarskem razstavišču posebno pozornost namenja ljubljanskemu avtomobilskemu salonu, ki se po 16 letih vrača na Gospodarsko razstavišče. Aprilska edicija MBFWLJ bo med 4. in 6. aprilom v Marmorni dvorani gostila največje število modnih oblikovalcev doslej in v ospredje postavila svojo zavezo za napredno povezovanje modnih oblikovalcev z domačim in tujim trgom.
Po vzoru poslovnega modela See now//Buy now bodo neposredno po zaključku MBFWLJ vse kreacije na voljo za podrobnejši ogled in nakup. Znan pa je tudi že datum za letošnjo jesensko edicijo MBFWLJ, ki bo potekala med 7. in 10. oktobrom 2017. Spremljajte najprej pomladno, nato pa še jesensko modno epizodo #MBFWLJ tudi sami - na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Snapchat.

Ni komentarjev:

Objavite komentar