torek, 21. februar 2017

Kako na hitro do mehkih in sijočih las?

Frizerji vedo, da je težko delati s suhimi lasmi: v svojem naravnem stanju jim manjka sijaja, grobi so na dotik in težko jih je oblikovati. O tem smo več izvedeli na L'Orealovi Akademiji, kjer smo spoznali tudi novo profesionalno linijo za nego las - Série Expert Nutrifier znamke L'Oreal Professionel.
S pomočjo nove linije naj bi lasje spet postali bolj 'polni', gladki na dotik in pripravljeni na oblikovanje. Gre za novo generacijo profesionalne hranilne nege za suhe lase, ki slabo prenašajo izdelke z visoko koncentracijo čistil. Vsi izdelki v liniji so tudi brez silikonov, izjemi pa sta DD balm in termo-zaščitna negovalna krema.
Nova linija Nutrifier je namenjena lasem, ki jim primanjkuje nege ali trpijo zaradi pomanjkanja lipidov in postanejo zato občutljivi in izsušeni. Obogatena je z glicerolom in kokosovim oljem za ravno pravšnjo mero nege suhih las.
Glicerol pomaga navlažiti ter nahraniti lase, kokosovo olje pa povrne lasem sijaj. Na ta način lahko dosežemo učinek mehkih, toda ne obteženih las. Če ne ukrepamo, poškodovan las s pranjem sčasoma izgublja svojo snov. Takšni lasje postanejo krhki, potrebujejo vse več nege in bolj nežne izdelke.
V Nutrifier liniji izdelkov je več rešitev za potrebe izsušenih las, toda trije 'zvezdniški' izdelki bodo še posebej pomagali, da bodo lasje hitreje postali bolj zdravi in sijoči. Za nego suhih konic je na voljo zaščitni balzam DD balm, ki pomaga navlažiti in nahraniti izsušene konice ter jih naredi mehkejše, sijoče in na videz bolj zdrave.
Z nočno masko lahko posnemate lepotni trend, ki prihaja iz Azije. Ta navdušujoč izdelek je nočni tretma, ki se hitro suši in je namenjen suhim, oslabljenim lasem, ki jih je zjutraj težko oblikovati. S prvo lepotilno nočno peno bodo lasje že naslednji dan mehkejši, bolj voljni in sijoči.

Ni komentarjev:

Objavite komentar