sobota, 25. februar 2017

JOICO Obaz leta 2017 je Ula Furlan!

JOICO Slovenija je v četrtek pripravil dogodek ob zaključku natečaja JOICO Obraz leta 2017 in nas ponovno spomnil na vrhunske izdelke za nego in barvanje las mednarodne kozmetike JOICO, ki uteleša užitek v zdravih laseh. Znana je tudi zmagovalka natečaja JOICO Obraz leta 2017, ki so ga pripravili v JOICO Slovenija: to je Ula Furlan, simpatična televizijska voditeljica in igralka ter povezovalka številnih prireditev, ki premore karizmo, optimizem, vedrino in se zaveda, da so lepi lasje pomemben del zunanje podobe.
Ula lepo skrbi za svoje dolge lase, pri tem so ji v pomoč tudi kakovostni, inovativni izdelki blagovne znamke JOICO, ki poskrbijo, da so njeni lasje še bolj zdravi in videti še boljše. Ula Furlan uteleša vrednote blagovne znamke JOICO, zato so v podjetju Boko, d.o.o. zelo veseli sodelovanja z njo, pa tudi Ula svojega navdušenja nad rezultatom natečaja ne skriva.
Dogodek se je odvil v Tjasha frizersko-brivskem salonu v Ljubljani, zbrane povabljence sta nagovorila Borut Marinko iz marketinga v podjetju Boko, d.o.o., ki zastopa in uvaža blagovno znamko JOICO in Tjaša Železnik, vodja izobraževanja frizerjev in tehnična pomočnica pri JOICO Slovenija. Med obiskovalci dogodka smo opazili lepotno strokovnjakinjo Ajdo Sitar, navdušenca nad modnimi trendi Nejca Simšiča, lepotno in modno blogerko Niko Veger, blogerko Aleksandro Rose in znane urednike, novinarje, stiliste in druge blogerje.
Predstavniki JOICO Slovenija so nam zaupali, da bodo skupaj z Ulo vsak mesec predstavili najbolj vroče izdelke za nego las. Voditeljičine lase bodo v Tjasha salonu redno negovali in skupaj bodo poskrbeli, da bo imela vedno pri roki izdelke, ki ji bodo pomagali, da bo pripravljena na vsak službeni ali zasebni izziv. Z Ulo, ki je dinamična oseba z veliko idejami, bodo obiskali nekaj vidnejših dogodkov s področja frizerstva in raziskali najnovejše trende.
Že četrt stoletja JOICO uteleša užitek v zdravih laseh. V tem času je multinacionalka predstavila izjemne tehnološke inovacije in rešitve za barvanje ter nego las, zato jim je zvestih na sto tisoče uporabnikov po vsem svetu. S pomočjo izdelkov JOICO namreč z lahkoto dosežejo glamurozen videz, tak, kot ga imajo zvezdnice in zvezdniki na rdečih preprogah.  Četrtkov dogodek je bil tako obenem priložnost, da so javnost ponovno spomnili na prisotnost te odlične mednarodne blagovne znamke na slovenskem trgu.
Z JOICO izdelki nadvse radi delajo tako svetovno znani lasni stilisti in frizerji, kot tudi uveljavljeni slovenski frizerski saloni, kjer uporabljajo JOICO izdelke pri svojem delu, v teh pooblaščenih salonih so izdelki JOICO strankam na voljo tudi za nakup. JOICO izdelki niso prepričali le uporabnikov, ampak tudi zahtevne strokovne žirije, ki so jim podelili najvišje nagrade za kakovost in odlično učinkovanje na lase. Naj gre za barvanje las v trendovsko barvo brez škodljivih posledic za zdravje in okolje ali okrepitev oslabljenih las in povrnitev zdravja lasem, JOICO je v vrhu svoje igre.
Zgodovina blagovne znamke JOICO sega v leto 1975, ko jo je ustanovil frizer iz Južne Kalifornije. JOICO je sopomenka za zdrave lase, visok standard, izvrstno kakovost izdelkov in izredno učinkovit postopek obnove las. Leta 1984 so v podjetju naredili preboj s patentirano formulo Triamine Complex, ki so jo razvili sami. Ta v popolnosti obnovi las od povrhnjice oziroma kutikule do prve notranje plasti oziroma korteksa. To naredi s posnemanjem točnega razmerja vseh 19 aminokislin, ki se nahajajo v naravnem lasu. Odkritje, kako pomembno je zdravje povrhnjice las oziroma kutikule, je spodbudilo raziskovalce v laboratorijih JOICO, da so razvili še bolj napredno formulo Cationic Triamine Complex za temeljito in popolno obnovo las. Leta 1993 je JOICO ustanovil distribucijski center na Nizozemskem, da bi se iz ZDA razširil še na evropske, afriške in srednje-vzhodne trge ter raziskal potrebe uporabnikov na njih.
Sledilo je še nekaj pomembnih inovacij, dodaten zagon je pomenilo leto 2002, ko se je JOICO International združil z japonskim kozmetičnim velikanom Shiseido. Tako je JOICO še obogatil svojo dolgo zgodovino z izjemno tehnološko podporo, ki jo je ponudil Shiseido. Sad tega obetavnega sodelovanja je še ena JOICO inovacija, to je Quadramine Complex, nova formula za obnovo las, ki vsebuje kombinacijo obeh naprednih tehnologij, torej Triamine in Cationic Complex. Ta omogoči še bolj temeljito obnovo in hitreje popravi poškodovane lase.
Blagovna znamka JOICO je sedaj prisotna v več kot 60 državah in slovi kot dober ter zanesljiv partner za frizerje in frizerske salone. Imajo močan podporni sistem, ki frizerje navdihuje in jih izobražuje. V JOICO Slovenija so predani JOICO partnerjem z vsega sveta, prav tako pa filozofiji in viziji blagovne znamke, ki jo vodi slogan Užitek v zdravih laseh.
V izdelkih JOICO so najboljše sestavine v najbolj koncentrirani obliki. Pri visokih standardih kakovosti znamka nikoli ni delala kompromisov, v ospredju njihovih prizadevanj je ohraniti in zagotoviti zdravje las. Zato so izdelki JOICO tako posebni. Pomembno je tudi, da JOICO ponuja celovit sistem za nego las, pri katerem je delovanje vseh produktov v medsebojni sinergiji in delovanje drug drugega samo še podpirajo, s tem pa dolgoročno izboljšujejo zdravje las. Vse to le še nadgradijo profesionalne usluge v izbranem frizerskem salonu, kjer uporabljajo lasno kozmetiko JOICO.

Foto: organizator

Ni komentarjev:

Objavite komentar