četrtek, 23. februar 2017

'Havajke' za pomlad-poletje 2017 navdušile z novostmi

Igriv dizajn in novi modeli obutve priljubljene 'poletne' blagovne znamke Havaianas so nas popeljali v pričakovanje sproščenih in veselih toplih dni. Ta teden so nas povabili v razstavni prostor, ki so ga uredili v povsem brazilskem slogu in nam tam predstavili najnovejšo kolekcijo znamke Havaianas.
Prijetno druženje z modnimi novinarji in uredniki je minilo ob ritmih bossa nova glasbe, kot  se za natikače in plažno vzdušje spodobi. Priklicali so občutek toplih dni, ki jih že nestrpno pričakujemo. Kolekcijo za pomlad-poletje so navdihnili sodobni posamezniki, ki so nenehno v gibanju.
Obutev Havaianas jim v letu 2017 sporoča, naj upočasnijo hiter tempo in uživajo v lepoti vsakega trenutka življenja. Havaianas nam letos prinaša številne nove linije in dizajnerska sodelovanja, ki vnašajo optimističen brazilski duh na vsa področja življenja.
Znane in patentirane japonke Havaianas, narejene iz naravne gume, bodo to sezono zaznamovale s številnimi stilskimi in barvnimi različicami. Ne glede na to, ali bomo izbrali boho ali etno potiske, s kovinskimi ali bisernimi detajli, romantične cvetlične vzorce ali enobarvno eleganco, nas bosta priznana kakovost in udobje spremljala vse poletje v vsaki modni avanturi.
Dizajnerska sodelovanja, kot tista z Disneyjem, s franšizo Star Wars ali z znanim brazilskim umetnikom Ricardom Negrom, bodo s svojimi grafikami narisala 'nasmeh' na številna stopala. Poleg tega, da je ambasador 'casual' stila, blagovna znamka Havaianas to sezono še posebej nagovarja tiste, ki živijo aktivno in pustolovsko življenje.
tudi moški bodo prišli na svoj račun z novimi modeli Havaianas
Dinamična kolekcija športnih sandalov in japonk se prilega na stopalo za popolno svobodo gibanja pri deskanju, hoji ali pri drugi prostočasni dejavnosti. Največje novosti, tudi za najbolj vnete ljubitelje te blagovne znamke, prinaša kolekcija Espadrilla, ki bo tudi letos v slogu ulice.
Z izrazitimi barvami in zanimivimi vzorci bomo espadrile v izvedbi Havaianas lahko popolno kombinirali z vsakim spomladanskim 'outfitom'. Ženski del občinstva pa je še posebej navdušil model Origine Slim z graciozno vezavo okrog gležnja in z ženstvenimi, baletnimi linijami.
S kolekcijo blagovne znamke Havaianas, ki je bogata in polna domišljije, tako vsi skupaj že nestrpno pričakujemo neskončno tople ter zapeljive dni pomladi in poletja, ko bo naš korak spet prijetno lahek.

Ni komentarjev:

Objavite komentar