petek, 17. februar 2017

C&A z novimi trendi v pomlad/poletje 2017

Oblačila lahkotnih krojev in modni dodatki svežih barv so nas ponesli bližje pomladi, ki jo težko pričakujemo. Modna in vedno cenovno ugodna znamka C&A je včeraj v Ljubljano pripeljala 'collection room' v restavracijo Divino in na ogled postavila kolekcijo za pomlad/poletje 2017.
Zbrane modne navdušence je skozi predstavljena oblačila in dodatke, ki sledijo tematikama New Horizons in Local Souvenir, popeljala voditeljica, novinarka in manekenka Tjaša Kokalj Jerala, obiskovalce je pozdravila tudi marketing menedžerka znamke C&A, Renela Ružić.
Modno podkovani obiskovalci, med katerimi smo opazili tudi Nejca Simšiča in Manjo Plešnar ter blogerke Ajdo Sitar, Teso Jurjaševič, Manco Vodopivec in druge, so se med druženjem ob prigrizkih spoznali z najbolj vročimi kosi iz ženske kolekcije, linijama Denim in Clockhouse, manjkali nista niti kolekciji kopalk in modnih dodatkov.
Letošnja pomladno-poletna kolekcija znamke C&A je še bolj avtentična, v njej prevladujejo mehki in preprosti kroji, začinjeni z drznimi detajli. Čipka, vezenine in patchwork detajli so z romantičnim videzom popoln par jeansu, ki v kolekciji znamke C&A iz leta v leto igra pomembnejšo vlogo. Barvna paleta, na kateri sloni kolekcija, je nevtralna.
Belo, nežno rožnato in zemeljsko rjavo oplemenitijo pljuski rdeče in eksotični tropski odtenki, ki prikličejo poletje. Ključni kosi prihajajoče tople sezone prebudijo ženstvenost: med njimi so cvetlično potiskane maksi obleke, 'off-the-shoulder' topi in izvezene tunike.
A nič ni bolj ženstveno in modno kot podatek, da C&A velja za vodilno znamko uporabe bio bombaža na svetu, pa se kljub temu osredotoča na še razširjeno proizvodnjo oblačil iz trajnostnih materialov. V letošnji pomladno-poletni kolekciji tako najdemo najrazličnejše modele kavbojk, narejenih iz trajnostnega, okolju prijaznega jeansa. Predstavljena kolekcija za pomlad in poletje 2017 znamke C&A bo od marca naprej na voljo v 20 evropskih državah in v spletni trgovini www.c-a.com.

Foto: Katarina Veselič

Ni komentarjev:

Objavite komentar