ponedeljek, 23. januar 2017

Marx te sprašuje: si upaš?

Blagovna znamka Marx Clothes for the people predstavlja novo kolekcijo pomlad-poletje 2017, ki je zasnovana pod geslom 'Upaj si' oziroma v originalu 'Dare to'. Kolekcija oblačil postavlja izzive in nas spodbudi k preizkušanju novih stvari, da bi ustvarili svojo najboljšo podobo.
Marx ima sporočilo za vse, ki želijo postati najboljša verzija sebe: "Verjemi vase in vedno daj vse od sebe, ne glede na to, kaj počneš in kakšen izziv imaš pred sabo - preizkušaj nove stvari, ki te oplemenitijo." S tem sporočilom je nastalo geslo nove kolekcije 'Dare to', ki z vsakim mesecem v letu izziva s posebno temo. Januar je tako z geslom 'Dare to act' namenjen udobnim krojem in spodbujanju k aktivnejšemu preživljanju vsakdana.
Videz nove kolekcije sledi zadnjim zapovedim, vsak kos je primeren za vsakdanji modni stil posameznikov, ki so željni sprememb in za katere izzivi pomenijo pot do uspeha. Nova kolekcija je združila vplive s konca prejšnjega stoletja z digitalno dobo, v kateri se skriva moč vsakega posameznika, da se obleče v svojo najboljšo podobo.
Ženska kolekcija je športna, a hkrati glamurozna, navdihuje se v 80. letih. Elementi punka in nove romantike se pojavljajo v podrobnostih, kot so prosojne mrežaste tkanine, geometrični izrezi in močni grafični kontrasti. Ponovno se vračajo klasične barve 80. let z monokromatično bazo črne in bele na čelu ter močno roza kot glavnim barvnim poudarkom.
Moška kolekcija govori o mestni urbani kulturi, ki začenja zgodbo nove sezone. Trend poseže v digitalno kulturo, ki s svojim močnim koloritom črpa iz monokromatske grafike in zlije 80. leta prejšnjega stoletja s sodobno urbano dobo.
Kolekcija novih Marx moških oblačil za prosti čas priča o mestih, urbanih upornikih, govori o besedah, ki formirajo mesta, stavbe, ulice, grafite, o hitrem tempu sodobne kulture. Njen pripadnik je urbani upornik, njegov izraz pa močna uporniška beseda.

Ni komentarjev:

Objavite komentar