nedelja, 25. december 2016

Novoletna nagradna igra: dišavi Wunder Wasser 4711 za vaju

Ho-ho-ho, božič je tu in novo leto tik pred vrati. Pridni ali poredni, vsi ste upravičeni do darila na mojem blogu (z malo sreče pri žrebu, kajpak). Za letošnje praznike obdarujem kar dvojno, podarjam namreč dišavni set zanjo in zanj! Ker so čudeži nekaj posebnega in to naj bi bil pač čas čudežev! Prepustimo se posebnim trenutkom v času praznikov (in tudi po tem, ko jih bo konec) ter neskončno lepim vonjavam, ki v zimskem času poskrbijo za čarobno vzdušje.
Inovativno in nepričakovano: to je Wunder Wasser 4711. Ujemajoči se dišavi zanj in zanjo Wunder Wasser 4711 sta primerni za vse, ki so odprti za nove in nepričakovane dogodivščine. Ženska dišava Wunder Wasser deluje spodbujevalno in čutno ter očara svojo okolico z nežnostjo lotosovega cveta. Sestava vonja je energična, pikantna in kontrastno mehka.
Markantna in dinamična moška dišava pa nas prepriča s kombinacijo živahne pikantnosti črnega popra in močnega značaja sivke in janeža. Večplastno, klasično, elegantno in prepričljivo. Poleg kolonjske vode dopolnjujeta darilna seta še osvežujoč gel za tuširanje in losjon za telo zanjo in deodorant zanj.
Piši mi na naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com in pusti svoje polne podatke, da bo Božiček ali pač Dedek mraz z lahkoto našel tvoj poštni nabiralnik ;) Časa imaš do 5. januarja 2017. Želim ti čudovite praznične dni in vesel vstop v novo leto!

Ni komentarjev:

Objavite komentar