ponedeljek, 12. december 2016

Na popolno oblikovano telo prisega tudi Nadiya Bychkova

Comfort Zone in salon lepote Serenity sta gostila dogodek, na katerem smo spoznali nove odlične izdelke za oblikovanje telesa na naraven način, ki obenem s krioterapijo pripeljejo do opaznih rezultatov in čvrstega telesa ter s tem kajpak boljšega celostnega počutja, kajti vemo, da smo najbolj zadovoljni, če se dobro počutimo v svoji koži. V salonu lepote Serenity prisegajo na naraven postopek odstranjevanja trdovratne maščobe s postopkom hlajenja kožnega tkiva - krioterapijo. Neželene maščobne obloge tako končno lahko postanejo preteklost.
Janja Schlegel, lastnica salona Serenity in Nadiya Bychkova, obraz salona Serenity
Z linijo izdelkov za telo Comfort Zone Body Strategist pa za učinkovito nego poskrbimo še kasneje doma. Nadiya Bychkova, znana plesalka, je obraz salona Serenity, zato tudi na tem dogodku ni manjkala, na njej so nam tudi prikazali, kako poteka postopek krioterapije. S strokovnostjo in razlago nas je navdušila tudi lastnica salona Janja Schlegel s svojo ekipo. Krioterapija (hlajenje kožnega tkiva) in izdelki Comfort Zone so popolna kombinacija za učinkovit boj proti trdovratnim maščobnim oblogam.
Nadiya Bychkova med krioterapijo
Če imate težave s trdovratnimi maščobnimi oblogami na telesu (v to je vštet tudi podbradek, ki lahko ostane celo po končanem hujšanju) ali če si boste med prihajajočimi prazniki privoščili preveč sladkih pregreh, si lahko pomagate s postopkom krioterapije, ki je povsem neboleča in celo prijetna, kot nam je zatrdila tudi Nadiya Bychkova, ki so ji na tem medijskem dogodku 'obdelali' stegna. 
Valerija Kuhar, vodja znamke Comfort Zone, Nadiya Bychkova in Janja Schlegel
Body Strategist je najmočnejša linija kozmetike Comfort Zone za preoblikovanje telesa. Zares učinkovite kreme in negovalno-preoblikovalen anticelulitni tretma skupaj dajejo želene rezultate. Cilj terapije so zmanjšanje adipoznega celulita, izboljšana lokalna mikrocirkulacija in stimulacija lipidov. Rezultat uporabe krem in tretmajev je viden takoj: izboljšan tonus kože, videz pomarančne kože pa se ublaži, koža je že na videz bolj 'zglajena'. Celulit se s ponavljanjem tretmajev krioterapije in nato še uporabe krem doma vidno zmanjšuje, koža postane bolj gladka in napeta.
Linija Body strategist zajema več različnih anticelulitnih krem. Ker je celulit kompleksna zadeva in ga je potrebno 'zdraviti' na različne načine, Body strategist nudi več izdelkov z različnimi načini delovanja in učinkovanja. Za maksimalen učinek je na voljo toplo-hladni gel, posebni obliži za odvajanje vode, koncentrati, ki se nanašajo neposredno na maščobne blazinice in krema za učvrščevanje tonusa. Ti izdelki so na voljo samo v najboljših kozmetičnih salonih in wellness centrih po Sloveniji.
Poleg anticelulitne nege je na voljo tudi Body Strategist D-AGE krema - anti age krema za učvrstitev kože, ki je hranljiva in bogata z antioksidanti, vsebuje izvleček oreha in kamani olje. Koži z redno uporabo povrne elastičnost, tonus in mehkobo. Koža bo spet postajala čvrsta, napeta in nahranjena. Kremo uporabljamo zjutraj in zvečer, tako da jo nanesemo po vsem telesu. Ker so sestavine v njej naravne, smejo izdelek uporabljati tudi nosečnice.

Ni komentarjev:

Objavite komentar