torek, 06. december 2016

L'OCCITANE te obdaruje za Miklavža

Te je navsezgodaj zjutraj čakalo darilo za Miklavža? Ne? Nič zato, to še ne pomeni, da si bila vse leto poredna. Miklavž tokrat prihaja tudi v obliki moje nagradne igre na blogu, zato poskusi svojo srečo. Letos je L'OCCITANE praznoval 40 let svojega dela, to pomeni 40 božičev, 40 silvestrskih večerov in z njimi 40 novih začetkov. Z vsako letošnjo kolekcijo je obudil spomin na potovanja, srečanja, žetve in uspehe, ki so oblikovali ta štiri desetletja.
Leto so zato zaokrožili s cvetno noto kovačnika, ki ga spremlja osvežilen akord zelenega čaja. Novo L'OCCITANOVO kolekcijo je navdihnil prvi olfaktorni spomin Olivierja Baussana, ustanovitelja te priljubljene blagovne znamke. Kolekcija Joyeuses Fêtes razkriva dišavni preplet belih cvetlic in zelenega čaja, ki bogati prefinjene praznične izdelke, ti so že na voljo v trgovinah L’OCCITANE in v spletni trgovini www.loccitane.si.
Embalažo izdelkov je navdihnil francoski okrasni papir z 'domino' vzorcem, ki izvira iz provansalske tradicije. Arležanke, gospodične iz kraja Arles, so z njim ponavadi obložile police v omarah in predale, kamor so spravile svoje obleke. Okrasni papir s tem vzorcem, ustvarjenim z lesenimi šablonami, so sprva uporabljali kot tapete, z njim so krasili trgovine s klobuki in celo knjižne platnice. Vzorec odraža mehkobo in preprostost, ki se prepletata s prazničnostjo.
to darilo za Milavža je lahko tvoje!
Praznična kolekcija Joyeuses Fêtes vsebuje sicer naslednje izdelke: svetlikajoči se gel za prhanje, kremo za telo z lahkotno svilnato teksturo, balzam za ustnice, obogaten s karitejevim maslom, kremo za roke, ki je prav tako obogatena s karitejevim maslom in parfumsko milo, ki nežno očisti roke in telo, kožo pa prefinjeno odišavi s prelepim vonjem zelenega čaja, jasmina in kovačnika. V sodelovanju s podjetjem Stillmark, d.o.o. te namesto prvega letošnjega dobrega moža obdarujem s kompletom za dišeče objeme in poljube Joyeuses Fêtes, ki vsebuje balzam za ustnice Joyeuses Fêtes (12 ml) in kremo za roke Joyeuses Fêtes (30 ml). Piši mi na nagradna.lepotainmoda@gmail.com in povej, zakaj si bila letos še posebej pridna, da si zaslužiš to nagrado. Časa imaš do 10. decembra 2016, da se poboljšaš, pa imaš čas pravzaprav še... vse naslednje leto ;) Srečno!  

1 komentar: