ponedeljek, 19. december 2016

10 najlepših rdečih šmink za praznične dni

Rdeča barva uteleša strast, ljubezen in življenjsko energijo. V božičnih in novoletnih praznikih je nepogrešljiva. Izberi najlepši in najprimernejši odtenek rdeče barve tudi za svoje ustnice! Rdečo šminko si upajo nositi samozavestne ženske, ki se zavedajo, da je življenje prekratko, da bi si delale skrbi zaradi nepomembnih malenkosti, kaj šele zadev, ki bodo že čez mesec dni ali leto šle v popolno pozabo. Življenje uživajo tukaj in sedaj, s polno žlico! In kajpak z ustnicami, odetimi v rdečo šminko...
Vsaka lahko nosi rdečo barvo, če izbere pravilen ton - torej topel, hladen ali nevtralen. Hladni toni imajo modro-vijoličen nadih, topli pa oranžkasto-rjavo topel, medtem ko obstajajo tudi nevtralni odtenki, ki se lepo podajo vsem barvnim tipom. Oglej si naslednje novosti različnih znamk, ki te bodo zagotovo navdušile!
Kreativni direktor make-upa YSL Beauté, Lloyd Simmonds, je z novo intepretacijo kultne šminke YSL Rouge Pur Couture želel vdihniti zabavo in glamur v naše slavnostno ličenje: "Šminkanje ustnic sem želel zopet narediti zabavno - in mar ni prav zabava resnično bistvo praznovanj ob koncu leta?" Vrhunskemu mojstru ličenja zagotovo ne bomo ugovarjale. YSL Rouge Pur Couture Collector Sparkle Clash Edition je pravi zbirateljski primerek: škatlico od zunaj krasi bleščeča galaksija zvezd, zlatih in srebrnih meteorjev, v notranjosti pa se to kultno rdečilo za ustnice (ki se dobi seveda tudi v 'običajni' obleki) zaradi v vosek vtisnjenih zvezd spremeni v neponovljivo rdečilo za ustnice... ki ga boste želele nujno imeti.
Tudi japonski Shiseido ve, da je rdeča prva barva izbire, tudi na začetku je bila rdeča (morda najbolj opazna prav v rojstvu novih galaksij?), najdemo jo v barvi zemlje, v utripu srca... to je rdeča, kakršno si šele moramo zaslužiti. In ker je rdeča vir življenja, sedaj ne bo več težko najti najbolj ustreznega rdečega črtala za ustnice: Shiseido Rouge Rouge (rdeče rdečilo v prevodu) je na trg prišel v kar 16 novih odtenkih in prav vsi so rdeče barve! Nimaš več izgovorov, kako najti svojo popolno rdečo, kajne?
Ustnice, odete v mat barvo, predlagajo pri lepotni hiši Dior, za katero je omejeno božično-novoletno kolekcijo ličil z imenom Splendor ustvaril kreativni direktor Peter Philips. Izbiraj med dragocenima izdelkoma, ki zlepa ne bosta šla v pozabo tudi po končanih praznikih: prvi je ikonoklastična šminka Dior Diorific Mat v odtenku 950 Splendor, drugi pa Dior Diorific Matte Fluid, s katerim lahko poleg ustnic obarvaš tudi lička (odtenek 004 Luxury). Oba izdelka sta že videti prestižno in točno tak je tudi občutek po njunem nanosu.
"Rdečilo za ustnice bi se moralo svetiti kot drag kamen." S to izjavo je Armand Petitjean, ki je ustanovil Lancôme, že leta 1937 postavil temelje lepote. Legenda o rdečilu za ustnice L’Absolu Rouge odraža to načelo od leta 1990. To legendarno rdečilo za ustnice se je v času let spreminjalo, da bi se prilagodilo potrebam žensk in jim ponudilo svobodo ličenja. Dobrega četrt stoletja zatem je L’Absolu Rouge dobil še dragocenejšo in bolj ženstveno verzijo, z novo paleto odtenkov. Prelepo sijoča rdečila za ustnice so pospravljena v privlačne škatlice, podobne šatuljam iz dragih kamnov, ki jih je ustvaril Armand Petitjean. Tudi vaša najljubša rdeča barva se skriva v eni od njej.
Želiš nositi tako rdečo, kot jo ima na ustnicah zapeljiva Natalia Vodianova? Ta odtenek iz kar se da omejenega in luksuznega božično-novoletnega looka hiše Guerlain ima zanimiv moder podton in se lepo poda hladnim poltem. Vodianova je sama sodelovala pri njegovem nastanku skupaj z umetniškim vodjo ličenja in razvoja novih izdelkov pri Guerlainu, Oliverjem Echaudemaisonom. Guerlainovo izjemno kolekcijo je navdihnil kultni Guerlainov izdelek Shalimar, ki ga kot ljubiteljica lepote nedvomno poznaš. Skupaj s sodelavci sta Vodianova in Echaudemaison ustvarila omejeno edicijo, Rouge G šminko v odtenku 821 Rouge Saphir.
Prečudovita in bleščeče rdeča barva bo tudi tvojim ustnicam dala mladosten videz, ne glede na leta. Ali, kot je povedala Natalia Vodianova: "Ohišje šminke Rouge G, ki je podobno dragoceni škatlici za nakit in vanj vgrajeno priročno ogledalce sta to šminko naredila za moj must-have izdelek, ki ga vedno nosim s seboj. Odtenek te rdeče pa je kot ustvarjen za slavnostne priložnosti, čeprav ga lahko nosimo tudi vsak dan." 
Giordani Gold že 40 let ženskam ponuja trenutke razkošja. Ličila Giordani Gold (kot svojo luksuzno linijo jo izdeluje švedski Oriflame) odsevajo umetnost čudovitega življenja, saj so ustvarjena s smislom za podrobnosti, vsebujejo pa le najboljše sestavine. Tako je ta šminka več kot le razkošje; klasična rdeča šminka Giordani Gold Iconic Heritage je simbol življenja, ki je polno zadovoljstva, samozavesti in elegance. Razkošna, kremnata barva s satenastim zaključkom se enostavno nanaša in dolgo ostane na svojem mestu.
Tudi pri odlični italijanski znamki Deborah Milano so z navdušenjem predstavili svoje novo rdečilo za ustnice Fluid Velvet Mat Lipstick s tekočo formulo in globoko intenzivnimi odtenki za prefinjen mat videz ustnic. Tekstura je udobna in prijetno zdrsi po ustnicah ter zagotavlja natančen nanos. Peresno lahek film zagotavlja obstojno, intenzivno barvo. 
L'Oreal Paris je jeseni predstavil novo izvedbo in šest novih odtenkov priljubljene palete Color Riche La Palette. Izbiraš lahko med mat ali prelivajočimi se ter satenastimi nanosi. Ena od palet, moja najljubša seveda, vsebuje samo rdeče odtenke in zato se imenuje Red. Nabor razkošno rdeče barve vsebuje tudi škrlatno, rubinasto in opečnato rdečo. Da prelepe, na videz zlate škatlice, ki se elegantno odpira in vsebuje mini čopič za natančen nanos rdečila na ustnice, sploh ne omenjam.
Na policah izbranih drogerij lahko izbereš tudi nova rdečila znamke PUPA Milano. Ta rdečila za ustnice obljubljajo, da bodo vidno povečala volumen ustnic. Rdečilo vsebuje kompleks VoluComplex z volufilinom in hialuronsko kislino. Enajstim že obstoječim izdelkom so dodali štiri nove čutne odtenke, ki ti bodo gotovo všeč. Med njimi najdeš kajpak tudi najbolj očarljivo barvo za te praznične dni, rdečo, kraljico vseh barv. Naj ti rdeča prinese čim več sreče v novem letu.

Ni komentarjev:

Objavite komentar