nedelja, 06. november 2016

SMARTBOND lase ponovno močno okrepi

L’Oréal Professionnel je pred  dnevi predstavil nov sistem za krepitev strukture las, ki je posebej zasnovan za frizerje in se uporablja pri beljenju ter barvanju las. Sistem SMARTBOND, zasnovan in preizkušen v sodelovanju z 12 mednarodnimi strokovnjaki za barvanje las, predstavlja rešitev za ženske, ki še vedno oklevajo pri odločitvi za barvanje las, ter za tiste, ki sploh ne oklevajo in si želijo redno spreminjati svojo barvo ter tako slediti modnim trendom.
L'Orealova ekipa strokovnjakov za lase
SMARTBOND sistem krepitve las je formula, ki ščiti in krepi vse lasne vezi pri vseh tehničnih storitvah. Pri snovanju SMARTBOND storitve so pri L'Oréal Professionnel izbrali mednarodno uveljavljene strokovnjake za barvanje las, ki so sodelovali že v začetni fazi razvoja izdelka. Med njimi so ameriški strokovnjak za barvanje las Johnny Ramirez, Francoz Frederic Mennetrier in Kanadčan Matthew Collins, ki so del skupine L'Oréal Professionnel 2016 International Hair Artists Glam Team.
SMARTBOND je tako optimalno prilagojen procesu barvanja: brez razlike v teksturi, brez potrebe po povečevanju stopnje oksidanta in predvsem brez dodatnega časa obdelave za frizerja. Sistem SMARTBOND je sestavljen iz treh izdelkov: prva dva se uporabljata v salonu, tretji pa je namenjen za domačo nego. SMARTBOND je zelo enostaven za uporabo, deluje v kombinaciji z vsemi L’Oréal Professionnel izdelki za barvanje ter posvetlitvenimi izdelki.
SMARTBOND je negovalni dodatek, pomemben zaradi učinkovitega delovanja na poškodovane lasne vezi, saj jih med procesom barvanja ali svetlenja ščiti in krepi. Omili oksidativni stres ter nevtralizira ostanke belila v laseh, vezi so okrepljene, proteinska struktura las zaščitena. Po procesu barvanja ali svetlenja pa poskrbi za obnovo slabih vezi.
3 nepogrešljivi po barvanju ali beljenju: v frizerskem salonu in nato še doma
Vse kar mora frizer storiti je, da vključi prvi SMARTBOND korak v zmes barve ali v posvetlitveno zmes. Po končanem postopku barvanja ali posvetljevanja se uporabi drugi korak SMARTBOND, tretji korak SMARTBOND pa je namenjen za domačo nego barvanih ali posvetljenih las. Cena izdelka SMARTBOND nege za domačo uporabo je 23,52 evra za 250 ml stekleničko (izdelek je dostopen samo v pooblaščenih L'Oréal Professionnel frizerskih salonih).

Ni komentarjev:

Objavite komentar