četrtek, 10. november 2016

Pravi moški ima dlake, ki jih neguje

Spet je november, popularno movember, mesec, v katerem si moški množično puščajo brke in tako osveščajo o raku prostate in testisov ter opozorijo še na druge bolezni, ki prizadenejo zgolj ali predvsem moške. V Sloveniji bodo letos zbirali denar za pripomočke, ki jih potrebujejo na onkologiji.
Brki so seveda kul, ampak brade v celoti, z brki vred, so pa še bolj seksi - s tem se zadnje čase vse bolj množično strinjamo tudi ženske. Prav nič nimamo proti agroseksualcem, dokler ne gre za pozerje v obliki hipsterjev, kajti pravi moški - še posebej tak, ki se hvali z brado - mora pač znati držati sekiro v rokah in tudi razcepiti kako deblo na tnalu. Preden nas naloži na ramo in odvrže na živalsko kožo (ali vsaj odejo, no) ob kaminu, kjer je kajpak prav tako sam zakuril ogenj...
Kakorkoli že, moški z brado slednje ne samo prirezuje, jo pozorno opazuje in skrajšuje na primerno dolžino, ampak zanjo ustrezno skrbi s specialnimi sredstvi za nego. Zato bo tako bradateže kot vse ljubiteljice brad na moških razveselila novica, da iz Kozmetike Afrodita prihaja nova kolekcija izdelkov MEN BEARD, s katero želijo poskrbeti za vse tiste moške, ki se zavedajo, da neurejena brada in brki niso prav nič privlačni.
No, vidite, tudi brkači bodo prišli na svoj račun, kajti dlaka na moškem obrazu je pač dlaka ali kocina - pa naj gre za brke ali za brado! V Afroditi svoje nove pomade imenujejo 'lovilci pogledov', saj z negovanim obraznim okrasjem moški pogosto prestrežejo poglede odobravanja in občudovanja.
Trije novi izdelki MEN BEARD: olje, vosek ter balzam so menda nadvse učinkoviti - omogočajo hitro, enostavno in dišečo nego ter stilsko oblikovanje najzahtevnejših brad in brkov različnih dolžin. Njihova prednost je v tem, da odlično zaščitijo, navlažijo ter negujejo tudi kožo pod brado.
Izdelki bodo zagotovo prav prišli tudi vsem moškim, ki si v podporo akciji Movember v mesecu novembru množično puščajo brke ter na ta način pripomorejo k ozaveščanju glede problematike splošnega zdravja moških. Kolekcija je že na voljo na maloprodajnih mestih po Sloveniji, za preprost nakup iz domačega naslonjača pa klikni tukaj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar