nedelja, 13. november 2016

Fox Crime zabava slavila 10 let zločina

Fox Networks Group je ob 10. obletnici kanala FOX Crime za poslovne partnerje in ljubitelje FOX programov pripravil zabavo v Slovely parku, ki se je za en večer spremenil v pravi 'kraj zločina', udeleženci zabave pa smo bili 'glavni osumljenci', ki smo se zabavali skupaj s kriminalisti, forenziki, detektivi in mičnimi policistkami - vsi našteti so bili seveda v preobleki ali pa pod krinko, le kdo bi z zanesljivostjo vedel...
'Preiskovalna ekipa' je poskrbela za presenečenje že na samem vhodu, kjer smo obiskovalci opazovali kriminaliste in forenzike na delu, ti so kar malo preveč zagreto 'preiskovali' namišljen zločin, ki naj bi se zgodil tik pred vhodom na zabavo.
Domen Mavrič in Katja Mlakar (agencija AVI) s pevko Nušo Derenda
S 'kraja zločina' je poročala Ana Dolinar, novinarka Fox Crime televizije. Policisti, forenziki in kriminalisti so pozneje nekaterim 'osumljencem' vzeli prstne odtise (da, tudi meni), jih testirali na poligrafu, nekateri obiskovalci so si celo kar sami od sebe nadevali lisice in se postavljali v čisto pravi zaporniški 'foto kader'.
Pia Kosi Vranješ, key account manager na Fox TV in Dragica Sušnik, novinarka
Kristina Škrlj iz podjetja Stillmark je bila presenečena nad rezultati 'poligrafa'
Da so se udeleženci odlično vživeli v 'igro zločina', so poskrbeli fantje iz čisto prave Detektivsko varnostne agencije pod vodstvom direktorice Bernarde Škrabar, ki je s svojimi sodelavci vodila preiskavo tako zunaj, kot na sami zabavi.
Filip in Blaž iz F&B Acrobatics
Pelo in plesalo se je do zgodnjih jutranjih ur, za kar je z glasbeno spremljavo poskrbel Samuel Lucas s svojo skupino. Uvodna pesem z zgovornim naslovom Smooth criminal je bila nadvse primerna za to zabavo, na odru so se pridružili še Nuša Derenda, Rok Ferengja in Žana. Z atraktivno in vratolomno točko v vlogi roparja in specialca pa sta Filip in Blaž iz F&B Acrobatics ponovno poskrbela za navdušenje med publiko. Tematsko obarvano zabavo je povezoval Klemen Bunderla.
Zbrane je nagovoril tudi Krassimir Nikolov, starejši podpredsednik za srednjo in vzhodno Evropo (CEE) in glavni direktor Fox Networks Group za regijo Balkan & Rusija. Skupaj z Barbaro Kelšin, ad sales direktorico pri Fox Networks Group in drugimi člani Fox ekipe sta zarezala v praznično torto in napovedala nove oddaje, ki prihajajo na FOX Crime program.


Foto: Marko Delbello Ocepek

Ni komentarjev:

Objavite komentar