torek, 29. november 2016

Chopardovi veseli diamanti so praznovali 40 let

Lepo oblečeni gostje, lesket diamantov in vrhunski katering Movie, to so doživeli izbranci minuli četrtek zvečer na vabilo luksuzne švicarske znamke nakita ter ur Chopard in njihovega partnerskega podjetja Slowatch, ki je uvoznik in zastopnik te znamke. Vse se je začelo s preprosto trditvijo, da so diamanti najsrečnejši, ko so svobodni. Tako imenovani 'plešoči diamanti' so prav letos slavili okrogli jubilej 40 let, pod sloganom Are you HAPPY DIAMONDS?. 
voditeljica Lorella Flego v družbi Alenke Horvat, vodje marketinga v podjetju Slowatch
In ker so 40-ta nova 30-ta, kot je nagajivo dala vedeti zbranim voditeljica večera, Lorella Flego, je ikonska kolekcija Chopard Happy Diamonds prav sedaj v najlepših letih. Spodobilo se je, da se tako pomembna obletnica obeleži na vrhunski ravni, v pravljično urejeni dvorani hotela Antiq Palace. Vzdušje je bilo iskrivo, veselo in sproščeno, kot tudi pritiče razigrano plešočim diamantom, ki so krasili čaroben nakit in prestižne ure.
Zares, Chopard ne velja zaman za sinonim za estetiko, dovršenost in glamur. In takšen je bil tudi večer, saj so bili v ospredju zapeljivo se lesketajoči diamanti, ki jih, tako menijo nekateri, nikoli ni preveč. Vsaj nekaj prisotnih dam se je gotovo strinjalo s to mislijo.
Posebej za ta dogodek je z Dunaja prispela dih jemajoča kolekcija Happy Diamonds, ki je navdušila goste, ljubitelje lepega, mode in lesketajočih se diamantov, opazovali pa so jih lahko v vitrinah in na telesnih delih nekaterih izbrank, ki so si ta večer nadele ekskluzivni Chopardov nakit.
Veseli diamanti iz kolekcije Happy Diamonds so res posebna zgodba o uspehu. Ker plešejo in se premikajo, tvorijo svojo lesketajočo zgodobo ter nas nikoli ne dolgočasijo. Kolekcija Happy Diamonds še nikoli ni bila tako razigrana, tako mladostna in tako ženstvena.
tudi Matjaž Štebljaj, direktor podjetja Slowatch, se je veselil v družbi dveh dam in pevca Jožeta Potrebuješa
Vabi nas, da izkoristimo vsak trenutek in živimo svoje življenje polno. Nalezljiva vedrina je tista lastnost, ki ženske naredi zares sijoče in lepe. No, tudi kolekcija Happy DIAMONDS je taka, saj nam igrivo prikazuje večplastno neodvisno osebnost. Svoj nasmeh in lesket diamantov lahko poiščemo tudi s pomočjo hashtaga #lifeisasmile na družbenih omrežjih.


Fotografije: Bruno Sedevčič in Katja Kodba

Ni komentarjev:

Objavite komentar