sreda, 02. november 2016

Bale in Agüero - Nissanova nova ambasadorja

Zvezdnika Lige prvakov, Gareth Bale, krilni igralec Real Madrida in Sergio Agüero, napadalec Manchester Cityja, sta nova mednarodna ambasadorja avtomobilske znamke Nissan. Nissan je namreč tudi uradni globalni avtomobilski sponzor nogometnega pokala UEFA Liga prvakov.
Balea in Agüera so pri Nissanu imenovali za njihova nova 'inženirja navdušenja', kar so ujeli tudi na uradnem filmčku, ki je te dni že prišel v javnost. Kot nova globalna ambasadorja znamke Nissan bosta Bale in Agüero pomagala pripeljati nogometne navdušence k japonskemu proizvajalcu avtomobilov, ki je mednarodni sponzor UEFA Lige prvakov ter jih v tej sezoni očarala v vlogi, v kateri sta seveda najboljša.
Gareth Bale je o svoji novi ambasadorski vlogi povedal: "Navdušen sem, da bom lahko sodeloval z Nissanom pri njihovem partnerstvu z UEFA Ligo prvakov. Glede na to, da sem skupaj z Real Madridom že dvakrat osvojil pokal, je to tekmovanje zame zelo pomembno in tudi sam vem, da je potrebno ogromno napora za osvojitev zmage. Zame je to eno najbolj razburljivih tekmovanj na svetu in potrudil se bom, da delim to navdušenje s svojimi oboževalci."
Tudi Sergio Agüero je navdušen nad novim sodelovanjem z Nissanom: "Res sem vesel, da bom delal z Nissanom. UEFA Liga prvakov je navdušujoč turnir, ki vključuje najboljše ekipe, igralce, trenerje in direktorje v svetovnem nogometu. Vsak teden je kot nova drama tako na igrišču kot zunaj njega, zaradi česar je noro vznemirljivo sodelovati pri tem bodisi kot igralec, bodisi samo spremljati tekmo kot nogometni navdušenec."
Napadalec argentinskega rodu je dejal, da imajo letos NK Manchester City in njegovi soigralci velike načrte za sezono - kar so, mimogrede, prav včeraj dokazali na tekmi proti NK Barcelona, ki so ga gladko premagali s 3:1 - in poudaril, da želijo v pokalu priti tako daleč, kot je to sploh možno.
"Ne bo lahko, vendar je naša ekipa odlična," je dodal Agüero v pripetem videu, pri tem pa ni izključil možnosti, da Manchester Cityju uspe priti to sezono vse do finala. "Klub je veliko vložil v najemanje novih igralcev, v nove managerje in nove projekte," je bil zgovoren zvezdniški napadalec.
No, tudi Gareth Bale ni nič manj optimističen, ko gre za Ligo prvakov: "Naša ekipa verjame, da smo sposobni ponovno zmagati in osvojiti naslov prvakov to sezono. Ni razloga, da ga ne bi, saj smo ga že. Naredili bomo vse, da pokal ponovno dvignemo nad glavo in se vpišemo v zgodovino."
Dodal je še (celoten posnetek tukaj), da Real Madrid slovi po osvojitvah zmagovalnih naslovov, tako in drugače. "Klub je naravnan zmagovalno in vsi vemo, da je zmaga pomembna - ne samo za igralce, ampak tudi za naše oboževalce. Naredili bomo vse, kar je v naši moči, da ubranimo naslov prvakov in osvojimo 12. naslov zmagovalcev Lige prvakov."
aprila letos sem tudi sama ponosno vozila Nissan z mednarodno sponzorsko nalepko UEFA Liga prvakov (test avta tukaj)
Zakaj so se odločili ravno za Balea in Agüera, pa je pojasnil kar Jean-Pierre Diernaz, podpredsednik za trženje pri Nissan Europe: "Zakaj? Zato, ker tako Nissan kot naša nova izbrana globalna ambasadorja radi izzovemo vse, kar je konvencionalno; smo resnični inovatorji, vsak v svoji 'igri' in pri tem lahko svojim oboževalcem ponudimo vse vznemirjenje, ki ga iščejo. Želeli smo delati z ambasadorjema, ki predstavljata in utelešata enake vrednote, kot Nissan."

Ni komentarjev:

Objavite komentar