nedelja, 16. oktober 2016

Rok Kronaveter odslej s prestižno uro Hublot

Rok Kronaveter z vzdevkom 'Krona' je bil imenovan za najboljšega igralca lanske Prve lige Telemach Slovenija. Njegova lanska in letošnja sezona sta res izjemni. Na včerajšnjem sobotnem derbiju v Stožicah z večnim rivalom NK Maribor pa je v dar prejel prestižno nagrado - ročno uro Hublot Big Bang Chrono, ki mu jo je podelil direktor prodaje Slowatch, Boštjan Bahovec, v družbi Bojana Arliča, direktorja NK Olimpija.
Sedaj 29-letni igralec, ki velja za simpatičnega, tako po videzu kot značaju, se je rodil in odraščal v Mariboru, kjer je z desetimi leti tudi začel igrati nogomet v klubu Železničar Maribor. Prihaja iz športne družine, saj sta bila tudi njegova starša športnika. Mama je bila rokometašica, oče pa nogometaš. Rok ima tri leta starejšega brata Davida. Z ženo Sandro imata dva otroka, hčerko Adriano in sina Lukasa. Doslej je igral za šest različnih klubov v Sloveniji, Nemčiji, Romuniji in na Madžarskem. Junija lani je prišel v Ljubljano, kamor ga je pripeljal Marijan Pušnik.
Hublot Big Bang Chrono
Kronaveter igra kot vezni igralec za NK Olimpija. V sezoni 2015/16 je bil s 17 goli najboljši strelec 1. SNL. Za slovensko reprezentanco je debitiral 30. maja letos na prijateljski tekmi proti Švedski v Malmöju. Doslej je odigral 155 prvoligaških tekem v prvi slovenski nogometni ligi in na njih zabil 49 golov za tri klube (NK Drava Ptuj, NK Rudar Velenje in NK Olimpija Ljubljana). Naj še čim večkrat napolni mrežo svojega nasprotnika in naj mu nova Hublotova lepotica dobro služi!

Ni komentarjev:

Objavite komentar