petek, 28. oktober 2016

Nina Badrić: obraz nove dišave My Destiny

Oriflame je ta mesec predstavil My Destiny parfumsko vodo, njen zaščitni obraz je priljubljena hrvaška pevka Nina Badrić. Nova parfumska voda izraža pristno ženstvenost in edinstvenost; temu primerno je tudi njeno ime. Novi vonj odraža duh individualnosti in ti daje samozavest, da slediš svoji poti. Tvoja izvirnost naj s pomočjo My Destiny parfumske vode zasije kot še nikoli doslej. Se doživljaš kot edinstveno in energično osebo, si polna pozitivne energije, samozavestna in skozi življenje stopaš po svoji poti?
Potem te bo nova parfumska voda My Destiny navdušila. Obstaja veliko načinov, na katere si lahko edinstvena, vsak od nas je pač zgodba zase. Na vsem svetu ni osebe, ki bi nastopala na točno takšen način kot ti. Vsekakor mora to biti eden od razogov za vsakodnevno veselje. S tem v mislih so v Oriflameu ustvarili novo parfumsko vodo, vonj z mediteransko-sadno-zelenimi notami je intenziven in zelo ženstven. V čudoviti parfumski vodi pa je še ena posebna sestavina: poldrag kamen turmalin.
Zakaj ravno turmalin? Ta kamen, ki ga uporabljajo tudi pri oblikovanju prefinjenega nakita, je začinjen s kristali, ki imajo poseben pretok energije, ki poveča občutek samozavesti in ti pomaga izraziti kreativnega duha. My Destiny je sicer stvaritev svetovno cenjene ustvarjalke dišav Sophie Labbé, ki je vonjave ustvarjala že za mnoge znane znamke kot so Gucci, Bulgari in Yves Saint Laurent. Sophie je najslavnejši 'nos' v svetu prestižnih dišav. V novi Oriflameov vonj My Destiny je uspela vplesti pogum, edinstvenost in samozavest. Zato je tudi segla po tako posebni sestavini, ki je znana tako pa svoji lepoti kot po učinku, ki ga prinaša na področju samozavesti.
Tako vonj kot embalaža sta simbol neponovljivosti. Zato je švedsko lepotno podjetje pri ustvarjanju (poleg tega, da je sodeloval z najbolj znanimi strokovnjaki s področja parfumov) sodeloval tudi z vodilnimi proizvajalci steklenih izdelkov, s pomočjo katerih so ustvarili stekleničko, ki je svet dišav doslej še ni videl: stekleničko, ki je edinstvena. S pomočjo klasične tehnike barvanja stekla je vsaka steklenička obarvana s krivuljami zelene barve, takšne zelene, ki oponaša barvo turmalina. Vsaka steklenička je enkratna, kar pomeni, da bo tvoja My Destiny parfumska voda resnično edinstvena. Oriflame tako s ponosom predstavlja, prvič v zgodovini industrije dišav, originalno, personalizirano pakiranje.
Pri iskanju zaščitnega obraza te posebne parfumske vode so poiskali osebo, ki je polna energije, samozavestna in v navdih drugim. Biti edinstven ne pomeni le, da stvari delate na drugačen način kot drugi; gre za to, da si drznete biti samosvoji, da presežete svoje meje in v življenju razprete svoja krila.
Taka oseba je pevka Nina Badrić, ki je že dokazala, da ima pogum biti samosvoja, izraža pa pozitivno energijo, s katero navdihuje ljudi, ki jo obkrožajo. V Oriflameu so zelo ponosni, da so z Nino vzpostavili sodelovanje na regionalni ravni, saj je je postala zaščitni obraz My Destiny parfumske vode za vse območje zahodnega Balkana. Nina svojo lepoto izraža tako navznoter kot navzven ter je vzor mnogim ženskam, saj spoštuje in ustvarja lastno življenjsko pot, s tem pa oblikuje tudi svojo usodo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar