ponedeljek, 10. oktober 2016

Naravno iz Oriflamea: Eco Beauty

Švedski kozmetični velikan Oriflame je predstavil težko pričakovano, prenovljeno linijo EcoBeauty, sestavljeno iz zgolj naravnih, negovalnih dobrot za kožo. Združili so nekaj najboljših, najnaravnejših ter biološko pridelanih sestavin in izvlečkov, ki prinašajo vse prednosti narave! Vsak korak spoštuje naravo in s tem tudi vašo kožo.
Linija vsebuje čistilno mleko, tonik, olje za obraz, kremo za predel okoli oči, dnevno kremo in serum. Čistilno mleko očisti z biološko pridelanim modrim glavincem; tonik vsebuje biološko pridelano vodo vrtničnih lističev; olje za obraz vsebuje hladno iztisnjeno arganovo olje; krema za okoli oči vsebuje izvlečke brusnic in olje semen rakitovca; krema za obraz prav tako vsebuje brusnice in olje semen rakitovca; serum pa kožo obnovi z biološko pridelanim svetlinovim oljem.
Ker v Oriflameu vedo, kako pomembno je čiščenje kože, če želimo čim dlje ohranjati mladosten videz, so tokrat predstavili še dve novosti v okviru linije NovAge: NovAge piling z mikro perlicami, ki globinsko očistijo pore in poskrbijo za piling.
Naravna mlečna kislina pomaga razkriti novejše, bolj zdrave kožne celice, negovalno karitejevo maslo pa obnovi in navlaži kožo. NovAge Hydra Calm odstranjevalec ličil za predel okoli oči pa s svojimi blagimi čistilnimi sestavinami raztopi mejkap in nečistoče, medtem ko provitamin B5 okrepi trepalnice.
Če pa si na jesenske večere zaželite nebeškega razvajanja, so v tokratnem oktobrskem katalogu poskrbeli še za tri nove izdelke v že znani in priljubljeni negovalni kolekciji Swedish Spa. Liniji so dodali negovalen piling za telo, negovalno maslo za telo in nočno kremo za roke in nohte.
Razkošna tekstura izdelkov je prepojena s švedskim vresjem - majcenimi vijoličnimi cvetki, ki vsebujejo mogočne antioksidante, ki vlažijo, poživijo in zaščitijo kožo. Dodatek mandljevega olja, ki je bogato z osnovnimi vitamini, pomaga negovati in obnavljati kožo. Nova linija je bila ustvarjena z namenom, da vam v udobju doma pomaga pri umiritvi ob koncu dneva.

Ni komentarjev:

Objavite komentar