sreda, 26. oktober 2016

Golden Rose kozmetika Slovenke osvaja že leto dni

Znamka Golden Rose je pri nas prisotna že leto dni, a se je sinoči prvič uradno predstavila ljubiteljicam lepotičenja, novinarkam in blogerkam v ljubljanski kavarni Zvezda v Narodni galeriji. Zbralo se jih je res veliko, po čemer lahko sklepamo, da je marsikatera med njimi te izvrstne izdelke že spoznala tudi na svojem obrazu.
Zbrana dekleta je najprej pozdravila organizatorka dogodka, Eva Ahačevčič, potem pa sta lepotne navdušenke nagovorila še Enisa Musai, zastopnica znamke Golden Rose za Slovenijo, in Gregor Koprivnik, lastnik platforme Ličila.si, na kateri je med drugim možen nakup kozmetike Golden Rose.
zbrane je najprej pozdravila Eva Ahačevčič
V enem letu je znamka Golden Rose že dobila krog privrženk, ki se niso pripravljene odreči bogatim lakom za nohte, dobro pigmentiranim šminkam, vrhunskim eyelinerjem, odličnim izdelkom za oblikovanje obrvi ali obstojnim senčilom. V svetovnem merilu je Golden Rose postala prepoznavno ime na poličkah z dekorativno kozmetiko, ime, ki ga opisujemo s pridevniki trendovsko, barvito, igrivo, inovativno, cenovno dostopno in nadvse kakovostno.
umetnica ličenja Mateja Pozeb med predstavitvijo kozmetike Golden Rose na modelu
V ponudbi Golden Rose najdete vse, kar potrebujete za dober dnevni ali večerni make up, toda v svetu Golden Rose slovi predvsem po lakih za nohte. Uvršča se med 5 najboljših proizvajalcev lakov za nohte na svetu, pohvali se lahko s kar 12 linijami lakov, vsako linijo pa sestavlja celo sto različnih odtenkov. Kar pomeni, da ko dama enkrat zaide v trgovino Golden Rose, se v trenutku znajde med 12.000 laki za nohte in pred zares težko izbiro! :)
Enisa Musai je z nasmehom zarezala v okusno torto
Če pa se sedaj povrnem k včerajšnjemu srečanju, za nastopom gostiteljev dogodka je sledila še prezentacija ličil znamke GR na modelu, ki jo je izvedla umetnica ličenja Mateja Pozeb. Obiskovalke so sledile Matejinim nasvetom in se po njenem nastopu še bolj navdušile nad izdelki Golden Rose. Sledilo je sladkanje z rojstnodnevno torto, v katero je ob spremstvu moža Amirja in Golden Rose hostes zarezala Enisa Musai.
Golden Rose razveseljuje tako z barvami kot teksturo
Že sprašujete, kje bi lahko Golden Rose izdelke dobile tudi same? No, v Ljubljani jih najdete v Hali A v BTC-ju in v Cityparku, znamka je prisotna tudi v centru Celja in Velenja, ter kajpak na platformi Ličila.si. A Golden Rose se počasi širi še kam drugam, saj je želja Enise in Amirja Musaija, ki sta zastopnika znamke Golden Rose v Sloveniji, da bi ta ličila postala ne le cenovno, pač pa tudi lokacijsko dostopna vsem ljubiteljicam kakovostne in trendi kozmetike.


Foto: Katarina Veselič

Ni komentarjev:

Objavite komentar