ponedeljek, 03. oktober 2016

Diesel in AC Milan sta postala zaveznika v slogu

Zadnji septembrski dan je bil pomemben za Italijo. Kajti razvpiti nogometni klub AC Milan in enako notorični modni velikan Diesel sta postala partnerja... no, ne ravno v zločinu, pač pa v slogu! Morda ne zelo pomembna novica za ljubitelje nogometa, zagotovo pa je taka za vse privržence mode ter lajfstajla.
Diesel znamka, ki jo je ustanovil legendarni Renzo Rosso, je tako pred le nekaj dnevi postala uradni partner za slog ali stil, katerakoli beseda že vam je ljubša... Partnerstvo bo trajalo vsaj naslednja tri leta, Diesel pa bo ekipo AC Milana oblačil tudi 'zunaj igrišča'.
Dve italijanski ikoni, dva podobna načina razmišljanja, pa čeprav vsaka od njih dela na svojem področju; njune vrednote so namreč skupne, in če naštejemo le nekaj od teh - to so ekipni duh, pogumen nastop in volja do zmage!
Renzo Rosso, oče znamke Diesel, je ob tem povedal: "Gre za dolgo trajajoče sanje, ki so se slednjič le uresničile, tako meni, kot moji družini in znamki Diesel. Gre za neverjetni potovanji obeh partnerjev, torej tako AC Milana kot Diesla, ki sta neločljivo povezani; tako oni kot mi smo prepoznavni akterji italijanskih korenin, druži nas podoben duh, imamo globalno prisotnost po vsem svetu in združujemo se okoli sanj, ki jih poganjajo ponos, strast ter pogum. Želimo si, da bo to sodelovanje zares edinstveno, da ga bodo zaznamovale ironija, inovativnost in sodobnost."
Barbara Berlusconi, podpredsednica in direktorica nogometnega kluba AC Milan, pa je k Renzovim besedam dodala: "Odraščala sem z rdečo-črno kombinacijo, ki je zaščitna barva našega kluba. Zame sta bili vedno kot druga koža. Postali sta moja strast, prav ista strast, ki je tudi AC Milan in Diesel pripeljala k skupnemu sodelovanju oziroma partnerstvu. Diesel je dinamično in mednarodno usmerjeno podjetje v svetu mode, ki se ozira k mlajši publiki na trgu, enako kot nogometni klub AC Milan, pri tem trendu pa ni osamljen, saj sledi smernicam drugih znanih evropskih nogometnih klubov."

Ni komentarjev:

Objavite komentar