sreda, 05. oktober 2016

Deichmann predstavil novosti za jesen in zimo

V Mestnem muzeju je Deichmann, ta je na trgu prisoten 10 let, predstavil kolekcijo obutve in torb za jesen-zimo 2016/2017. Ob nostalgičnih melodijah zlatih časov slovenske popevke, ki sta jih pričarala pevka Ivana Honsić in pianist Urban Grabenšek, so manekenke Eva Ahačevčič, Zlata Okugić in Karin Škufca predstavile modne smernice prihajajoče hladnejše sezone.
Modna zgodba letošnje jeseni in zime v družbi obutve ter torb Deichmann ne bo siva ali dolgočasna. Večna klasika sezone, to so gležnjarji brez pete, bodo tudi letos prava izbira za modne navdušenke, ki si ne predstavljajo jeseni brez sprehodov in igrivega preskakovanja luž. Za 'resnejše' uporabnice je Deichmann tudi v novi kolekciji pripravil nabor salonarjev, gležnjarjev in škornjev s peto, prav tako je ponudil modno in barvito obutev za prosti čas, ki bo razgibala še tako temačne deževne dni.
Na dogodku zbrane modne novinarke in blogerke so glede na njihove ocene med čevlji najbolj navdušili črni gležnjarji z zlatim detajlom zadrge in klasični salonarji v neklasični barvni kombinaciji. Med torbicami pa je 'zmagala' črna poslovna torba z živo modro obrobo.
Od nepogrešljivih oxford čevljev z vezalkami do barvitih superg s potiskom in kovinskim sijajem, univerzalnih gležnjarjev za muhasto jesen ter visokih škornjev za zapeljive stylinge do torbic z igrivimi detajli, vse to smo lahko videli na medijskem brunchu, ki ga je pripravil Deichmann.
Manekenke so nosile oblačila znamke Love, Eva, ki jih je oblikovala sodelujoča manekenka Eva Ahačevčič. Deichmann je na dogodku predstavil tudi Zalo Zagoričnik, ki je zmagala na nedavnem natečaju za Decihmann blogerko in bo zato eno leto soustvarjala modne zgodbe na Deichmann blogu. S tem se je pridružila drugim Deichmann blogerkam Ajdi Sitar, Kaji Bajda in Nataši Mernik.


Foto: arhiv organizatorja

Ni komentarjev:

Objavite komentar