četrtek, 29. september 2016

Severina in MASS za trendy jesen & zimo

Massova kampanja s Severino je navdušila že v prvih prikazovanjih in tudi v drugem delu kampanje ostaja vroča, celo v zimski obutvi. Glavne trende in zapovedi za obutev jesensko-zimske sezone na modnih fotografijah prikazuje fatalna muza Massove kampanje 'Ustvari svoj stil'.
gležnjarji Le Edo, 69,99 EUR
Že na prvih podobah za oglasno kampanjo Mass je hrvaška glasbena zvezda predstavila jesenske trende; v svojem zapeljivem stilu blesti tudi na novih podobah v obutvi za hladnejše zimske dni. In čeprav gre za obutev, primerno za nizke temperature, ob pogledu na privlačne fotografije vročina hitro zraste.
visoki škornji Le Edo, tudi 69,99 EUR
Severinine dolge noge idealno dopolnjuje 'must have' obutev te sezone, ki jo najdeš na Massovih policah po vsej Sloveniji. Zagotovo bodo v jeseni in pozimi povsem nepogrešljivi škornji, ki segajo čez koleno in so jih letos v Massu predstavili v številnih izvedbah: brez pete, z visoko tanko ali debelo peto, oblečene v mehak semiš, zavezane z vezalkami in obarvane v jesenske odtenke...
gležnjarji Le Edo na vezalke v seksi rdeči barvi, 49,99 EUR
V omari ne smejo manjkati tudi gležnjarji, Severina se je, kot mi je znano, še posebej navdušila nad gležnjarji s platformo v imitaciji lesa in debelim narezljanim podplatom v beli barvi (poglej si uvodno sliko v članku). Zimska obutev v Massu je v tokratni 'hladni' sezoni torej vse prej kot dolgočasna, ti pa boš z njeno pomočjo lahko ustvarjala neomejene stilske kombinacije.

Ni komentarjev:

Objavite komentar