ponedeljek, 12. september 2016

Prvič v Sloveniji: vroči berlinski duo PAN-POT

Ekipa Fetch the Vibe napoveduje to soboto izjemno poslastico za ljubitelje prvinskega tehna. Ob koncu poletja, konkretno na večer 17. septembra, se bo pri nas končno ustavil berlinski tandem PAN-POT, eno najbolj svežih imen svetovne klubske in festivalske prve lige.
Sonična maga, ki sta vešča tako produciranja kot hipnotičnega zapeljevanja množic na plesiščih, sta se leta 2007 prebila na sceno z albumom Pan-O-Rama, potem pa v nekaj letih zlezla pod kožo vsem, ki v tehnu stavimo na energijo, trde base, melodiko in dinamiko, kakršno ustvarjata tudi s filigransko odmerjenimi vokalnimi vložki.
Ali, kot pravita temu sama: gre za kinetični tehno s temne strani sile. Točno tako, kot najbolj prija tudi meni (in še marsikomu). Svoj zvok sta definirala pri založbah Mobilee, Einmaleins in Soma, zadnja leta pa ga širita tudi z etiketo Second State. A najboljša sta v živo, ko se dve telesi in uma zlijeta v eno in jima sledi celotno plesišče.
Gre za dogodek, ki ga ljubitelji tehno glasbe in elektronskih ritmov vobče nikakor ne smejo izpustiti. Zato se vidimo na plesišču našega slovenskega templja elektronike, v enem najboljših nočnih klubov na svetu - Ambasadi Gavioli, kakopak. Be there or... regret missing it. Vstopnice so na voljo v predprodaji po 25 evrov na Eventim prodajnih mestih (ter spletu), na Petrolih, v Big Bangu, Kompas poslovalnicah, na Poštah Slovenije, v 3Dva in (K)iosk-ih. Za nekaj okusa, kako bo nastop potekal, pa sta zgoraj pripeta dva seta z Youtubea, ki vas bosta pošteno razmigala. Drugi je celo all-nighter, tako da vas bo fino pripravil na soboto. Do takrat pa naj bo (temna) Sila z vami.

Ni komentarjev:

Objavite komentar