sobota, 10. september 2016

Novosti pri sončnih očalih Dolce&Gabbana

Čas je, da si vnovič osvežimo spomin na modne poletne trende 2016 na področju originalnih sončnih očal. Čeprav se lepo vreme počasi končuje, bo tudi jeseni (ali pa v naslednji sezoni, le zakaj ne) še vedno dovolj priložnosti, da si nadaneš sončna očala. In če so ta modna, je vseeno, ali sije sonce ali ne, z njimi boš dajala videz prave fashioniste. Sploh, ko gre za znamko Dolce&Gabbana, s katero ne moreš zgrešiti...
Večbarvna in svetleča, pravi poklon siciljanskemu razkošju. Model DG4291B, ki je bil premierno predstavljen na reviji Dolce&Gabbana SS2016, je na voljo v omejeni količini. Prozoren rdeč acetatni okvir ima okroglo obliko in je posut s swarovski kristali v obliki solze v različnih barvah. Ročke, ki so prav tako barve acetata, so v ceoti izdelane iz kovine, krasi pa jih graviran logotip Dolce&Gabbana. Leče z odbojnim učinkom so sive barve.

Očala okrogle oblike (DG6105), prevlečena s prozorno acetat folijo, uporabnici nudijo poseben vizualen učinek. Pestra barvna shema pooseblja mnoge barve dragih kamnov. Na voljo v rdeči z zlatimi ročkami ter rdeči s prelivajočimi se lečami, modri s srebrnimi ročkami ter modri s prelivajočimi se lečami, sivi z zlatimi ročkami ter sivi s prelivajočimi se lečami. Ročke, preoblečene v različne barve acetatne folije, so narejene iz kovin, na njih pa najdemo gravuro logotipa Dolce&Gabbana. Velik geometričen okvir pri modelu DG4290, preoblečen v acetatno folijo, je navdihnjen s strani elegantnih div iz petdesetih let. Očala so na voljo v črni barvi s črnimi lečami, v havana barvi z rjavimi lečami ali lečami mešanice barve modrega neba, na voljo pa so tudi v modri in svetlo rožnati barvi z lečami barve breskve, ter z lečami barve karamele. Ročke so okrašene s tablico z logotipom Dolce&Gabbana.
Očala DG4287 so v obliki elegantnih mačjih oči. Velik, a ženstven okvir je okrašen z logotipom Dolce&Gabbana. Očala so na voljo v črni barvi s črnimi lečami, havana barvi z rjavimi lečami, v modri barvi z lečami mešanice modrega neba, na voljo pa so tudi temno rdeča in svetlo rožnata z lečami barve breskve. Pravokotna sončna očala model DG4286 pa so izdelana po navdihu italijanskih počitnic v petdesetih letih prejšnjega stoletja. Očala so moderna in opremljena z lično ploščico, na kateri je odtisnjen logotip Dolce&Gabbana. Na voljo so v naslednjih kombinacijah: v črni barvi s črnimi lečami, havana barvi z rjavimi lečami, v modri barvi z lečami mešanice modrega neba ter temno rdeči in svetlo rožnatimi z lečami v barvi breskve.
Okrogla očala z jeklenimi okvirji (DG2115) so ti na voljo v različnih barvnih kombinacijah, kot je rožnato zlata z matiranimi srebrnimi ročkami ter lečami v barvi breskve, zlata s srebrnimi ročkami ter rjavimi lečami, matirana rožnato-zlata z zlatimi ročkami ter odsevnimi rožnatimi lečami, matirana siva z matiranimi zlatimi ročkami ter bronastimi odsevnimi lečami, matirana črna z rožnato zlatimi ročkami in sivimi lečami. Ročke so personalizirane z logotipom Dolce&Gabbana. Sončna očala v obliki šestkotnika ter z dvojnim mostičkom pa najdeš pod oznako DG2157 - gre za vintidž dizajn s tankimi jeklenimi ročkami ter vgraviranim logotipom Dolce&Gabbana. Model je na voljo v naslednjih kombinacijah: rožnato zlata s srebrnimi ročkami ter lečami v barvi breskve, zlata s srebrnimi ročkami ter rjavimi lečami, matirana rožnato-zlata z zlatimi ročkami ter rožnatimi odsevnimi lečami, matirana črna z rožnato-zlatimi ročkami in sivimi lečami. Le za kateri model se boš odločila ti?

Ni komentarjev:

Objavite komentar