ponedeljek, 05. september 2016

Jesenski styling: nazaj v pisarno!

Brezskrbni poletni dnevi in čas počitnic se za večino Slovenk do nadaljnega poslavljajo. Čas je za resnost, poslovnost in vrnitev v pisarne. Če imate take vrste zaposlitev, boste nekaj denarja, ki vam je še ostal od dopusta (in potem, ko ste mastno plačale še za edukacijo svojega naraščaja, ki se je vrnil v šolske klopi), najbrž namenile prenovi garderobe, ki jo nosite v službo. Še posebej, če opravljate delo, pri katerem ste vsem na očeh in v stiku z ljudmi. Ne pravijo zaman, da obleka naredi človeka in to v poslovnem svetu še kako drži.
volnene hlače Barbara Casasola, lahek suknjič iz mešanice volne J. Crew, usnjena torba Karl Lagerfeld, usnjeni salonarji Michael Kors, tvidasto krilo Boutique Moschino, pozlačena zapestnica Etro (nakup: Net-a-Porter)
Moj predlog: za osnovo kupite kakovosten suknjič, ki vam bo dobro služil več sezon, zato investirajte vanj več denarja. Večno klasično modro barvo boste lepo skombinirale s sivimi volnenimi hlačami za hladnejše dni ali pa s trendovskim in ženstvenim krilom iz tvida v slogu Chanela. Odlično se ujema z vsako belo bluzo, ki jo že imate v omari. Dopolnite videz s širšo zapestnico v pozlačeni kovini. Noge vam bodo hvaležne za kakovostno obutev; odločite se za primerno višino pet, za pisarno je idealno od 5 do največ 8 centimetrov višine, karkoli višjega je v poslovnem svetu videti vulgarno in nihče vas ne bo cenil, tudi če vas bo želel zaradi seksi čevljev na hitro položiti (o neprimernih razmerjih na delovnem mestu sem že pisala, klik na odebeljeni tisk). Torba naj bo v enaki barvi, kot so vaši salonarji in že na pogled kakovostna. Da poživite svoj styling, naj ima torba kačji ali pa croc-potisk, kot ta na sliki.

1 komentar: