četrtek, 01. september 2016

Ekskluzivno: DIESEL party HOW BAD ARE YOU?

V razvpitem dunajskem nočnem klubu VIEiPEE je minuli teden potekal odličen party z naslovom HOW BAD ARE YOU?, na katerem so predstavili novo moško dišavo DIESEL BAD. Kot pove že ime, je namenjena porednim moškim; 'slabim' fantom; barabinom, če že hočete.
Raje sicer vidim, da ne čisto pravim barabam, čeprav se bo najbrž našel tudi kdo med slednjimi, ki mu bo novi moški parfum DIESEL BAD všeč. Pač pa naj bo za korenjake mehkega srca in morda tudi mehko pikajoče brade. Za moške, ki so utelešenje vseh vrlin, ki jih išče sodobna ženska (in morda tudi kak moški...).
Za trendsetterje, tetovirane in nepotetovirane, ukročene ali divje, samske ali zajete, za ljubitelje usnja ali džinsa, dvokolesnikov ali štirikolesnikov. Ni pomembno. Kar je bistveno, je, da ta moški ali fant ni prav noben angel, še posebej zasebno ;) Saj mi ni treba nadaljevati z namigi, kaj?
Skladno s filozofijo I will be no angel, my angel je klub pokal po šivih od vznemirljivih mladcev, ki so se dišavili s provokativnim novim vonjem (za njim stoji kozmetična družba L'Oreal), ki je, vsaj takole iz prve roke, hudo všeč tudi bejbam. Predvsem na fantih... VIP obrazi, večina iz sveta šovbiznisa in dunajskega jet-seta, nam slovenskim obiskovalcem kajpak niso bili tako zelo znani, a se je že po tem, kam so se nagibale kamere, lahko prepoznalo, kdo je kdo.
Na predstavitev smo bili vabljeni izbrani slovenski novinarji in blogerji, ki smo opazovali bleščeči šunder, z ušesi prestrezali divje ritme elektronske glasbe, ki jo je priskrbel Danny La Vega in se predajali temačnemu podzemlju nočnega kluba VIEiPEE, ki se nahaja blizu znanega Praterja in njegovega zabaviščnega parka, konkretno na naslovu Waldsteingartenstraße 135.
naš gostitelj Tomas Veres Ruzicka, Diesel, v intervjuju za ORF
Uradni predstavitvi, ki je minila kar hitro, so sledili koktejli in pijače vseh vrst, tako da je razvrat postajal neizbežen. Da nam spomini niso povsem izhlapeli v alkoholnih hlapih, pa so poskrbeli fantje iz gostinstva Joseph Brot, ki so nam ves večer prizadevno pripravljali sočne hamburgerje, s katerimi smo presekali dovoljena poživila. Za shuttle service je poskrbela avtomobilska znamka MINI, ki je vozila VIP goste, vsi drugi smo židane volje šli do svojega hotela s taksiji.
Na sliki so utrinki z zabave, ki marsikomu še danes prinese nasmeh na usta; če vas ni bilo tam, vam je lahko kajpak žal, kajti  noč se je zavlekla v zgodnje jutro in prav nikomur se ni mudilo spat. Za spomin smo s seboj odnesli prekrasno dišeč moški parfum.

Update: Dieslovega parfuma BAD v Sloveniji po zadnjih informacijah ne bodo lansirali, očitno smo premajhen trg, a ga bom v kratkem vseeno predstavila na blogu. Ker sem naknadno prejela še en parfum za nagradno igro, se bo tega razveselil nekdo, ki mi bo pisal na naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com do 15. septembra 2016. Skupaj s svojimi podatki naj pove, kaj ga dela še posebno porednega oziroma 'bad boya'.

Foto: arhiv organizatorja DIESEL

Ni komentarjev:

Objavite komentar