sobota, 13. avgust 2016

V mestu so novi okusi sladoleda

Pred nami se razteza podaljšan prazničen vikend, topel in sončen, zato sladoledna osvežitev ne bo manjkala. Morda si jo privoščiš tudi ti? Ne samo v mestu, tudi na vasi, pravzaprav povsod, kjer je McDonald's postojanka, te že čakajo sladoledi McFlurry Manner, ki so prvič na voljo s tremi različnimi prelivi: čokoladnim, jagodnim in karamelnim.
McFlurry Manner in McSundae Deluxe Manner sta dve novosti v sklopu kampanje 'Ameriški tedni' v McDonald’s Slovenija. Vsi trije McFlurry-ji Manner (čokolada, jagoda ali karamela) vsebujejo koščke okusnih avstrijskih Manner napolitank, prepoznavnih in cenjenih po kakovosti ter več kot 125-letni tradiciji.
Napolitanke Manner so sestavljene iz petih plasti lahkih vafljev, od katerih so štiri premazane z izvrstno lešnikovo kremo. Tako so hrustljave napolitanke Manner in zares okusen McDonald's sladoled združeni v enkraten sladek užitek, ki si ga v teh dneh obvezno privošči.
Te skrbi za postavo? Rešitev je res preprosta. Za kurjenje vnešenih kalorij poskrbi z aktivnostmi v naravi, recimo s sprehodom v hribe ali s kako urico plavanja več. Vreme bo ta vikend kot nalašč za to. In ti se lahko posladkaš brez slabe vesti... ter se preprosto nagradiš po opravljeni vadbi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar