četrtek, 11. avgust 2016

"Parkiraj" legendo kar v svojo kuhinjo

Podjetje Gorenje je v sodelovanju s Volkswagnom ustvarilo ekskluzivno serijo hladilnikov Gorenje Retro, ki jo odlikuje ikonična podoba, značilna za legendarni Volkswagnov kombi T1. Pred nami je hladilnik s prepoznavnim sprednjim delom v obliki črke V, vintage videzom, zaobljenimi linijami in sijajem brušenega kroma ter z vsem, kar pooseblja Gorenjeva vrhunska tehnologija hlajenja ION Generation.
Volkswagnov T1, ki ga poznamo tudi po vzdevku Bulli, sodi med najbolj prepoznavne oblikovalske dosežke 20. stoletja, je simbol nemškega gospodarskega čudeža in sinonim za svobodnjaška 60. leta. To je vozilo, ki osvoji srce, zato ne preseneča, da mu po vsem svetu sledijo vedno nove generacije občudovalcev in privržencev.
Lastniki tega znamenitega Volkswagnovega kombija slovijo po izvirnosti, s katero pogosto prilagodijo in posodobijo svoje vozilo v objekt z izrazito osebno noto, avtentičnim sporočilom in funkcionalnostjo, do potankosti prilagojeno potrebam in slogu posameznika ali družine. S to mislijo in dediščino tega duha je bila oblikovana najnovejša, posebna linija Gorenjevih hladilnikov Retro, podpisana z znamenitim VW.
Hladilnik je ohranil atribute videza legendarnega Bullija, od sprednjega dvobarvnega dela v obliki črke V, zaobljenih robov, robustne kljuke, do opaznega logotipa VW. Pooseblja duha klasičnega kombija, ki ga lahko po novem parkirate kar v svojo kuhinjo. Na voljo je v baby modri ali bordo rdeči barvi, v kombinaciji z barvo šampanjca. Ta edinstven Gorenjev hladilnik bo oblikovalsko večen in tehnološko zmogljiv partner vaših kulinaričnih popotovanj, na glede na to, ali se na njih ozirate proti Mediteranu, Aziji ali Franciji.
To je hladilnik, ki s kombinacijo vintage lepote iz sredine 20. stoletja ter inovativne zmogljivosti 21. stoletja ne bo prepričal le ljubiteljev Volkswagnove klasike, ampak tudi privržence tehnoloških inovacij. Nov Gorenjev dosežek bo premierno na ogled na sejmu IFA v Berlinu že prihodnji mesec, septembra 2016. Vi pa si lahko na uvodni fotografiji že vnaprej ogledate najnovejšo izdajo ekskluzivnega hladilnika Gorenje Retro VW.

Ni komentarjev:

Objavite komentar