torek, 23. avgust 2016

Nagradna igra: L'OCCITANE Izvorna vrtnica slavi 40 let strasti do lepote

Nova kolekcija Rose Originelle, Izvorna vrtnica, je poklon večstoletni tradiciji vezenja, spretnosti, ki so jo matere prenašale na svoje hčere. Na enak način je iz roda v rod prehajal tudi jezik; hčerke Provanse so govorile jezik vrtnic, njihovo lepoto so poustvarjale s čudovitimi vezeninami.
Kakšna dišavna kompozicija se lahko rodi iz te dragocene in ženstvene tradicije? Izvedeli smo včeraj, ko je v slovenske L'OCCITANE trgovine prispela težko pričakovana nova kolekcija v omejeni izdaji, ki bo na voljo v vseh trgovinah L’OCCITANE in v spletni trgovini www.loccitane.si.
Eau de Toilette Roses et Reines Rose Originelle, v kateri se prepletajo cvetne in sadne note z esencama dveh edinstvenih rož, je poklon ženskam Provanse. Starodavna galska vrtnica Rosa gallica odraža tradicijo gojenja vrtnic v Provansi, graška stolistna vrtnica Rosa centifolia, kraljica rož in ljubljenka parfumerjev, pa se ponaša s pudrastimi notami, ki v ta dišavni preplet vnašajo dih čutnosti.
Ritual odišavjanja lahko začnete že z nežnim gelom za prhanje Izvorna vrtnica, ki ga odlikuje topljiva gladka tekstura, ki kožo nežno očisti in prefinjeno odišavi s cvetno-sadno dišavo, obogateno z izvlečkom iz starodavne galske vrtnice.
Nadaljujte z vlažilno tančico za telo Izvorna vrtnica, ki ovije kožo s tančico mehkobe in jo prefinjeno odišavi s cvetno-sadno dišavo, obogateno z izvlečkom iz starodavne galske vrtnice. Da bo nega popolna, uporabite balzam za roke Izvorna vrtnica s topljivo teksturo, ki zmehča kožo rok in jih prefinjeno odišavi s cvetno-sadno dišavo, obogateno z izvlečkom iz starodavne galske vrtnice.
L'OCCITANE misli tudi na moje bralke, zato bom v sodelovanju s podjetjem Stillmark, d.o.o. eno od bralk nagradila s čudovito novo toaletno vodo iz nove kolekcije Rose Originelle. Piši mi na naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com do 30. avgusta, ko bom izžrebala srečno nagrajenko. Odgovoriti pa moraš še na nagradno vprašanje, ki se glasi: imenuj obe vrtnici, ki sta vtkani v dišavno kompozicijo Eau de Toilette Roses et Reines Rose Originelle.

1 komentar: