torek, 16. avgust 2016

Nagradna igra: HERRA, božanski vonj v laseh

Ali veš, da je odišavljanje las prvi način parfumiranja, ki ga je spoznalo človeštvo? Že nekaj let je spet v trendu, da si naneseš lep vonj na lase in parfumske meglice za lase so doživele pravi preporod tudi pri najbolj zvenečih parfumskih hišah ter znamkah. Vonja HERRA morda še ne poznaš (o njem sem sicer že pisala tukaj), a ko si ga boš enkrat nanesla, ga zlepa ne boš pozabila, tako očarljiv je.
Po velikem uspehu prejšnjih dveh parfumov za lase iz HERRA linije, Signature in Oud Inspired, se je kolekciji pridružila nova dišava: HERRA Scarlet Rose z nežnim, cvetličnim vonjem. Herra Scarlet Rose kombinira vonj vrtnice, potonike, jasmina, magnolije in gomoljastega grahorja z malinami, jabolki, breskvijo ter tropskim sadjem. Dišavni akordi se čudovito prepletajo z osvežilno limono, limeto in pomarančo skupaj z osnovnimi notami mošusa, sandalovine ter jantarja, ki ustvarijo pravo globino za ta romantičen vonj, za pridih razkošja skozi vse leto!
Dišava v spreju je primerna za vse vrste las in deluje kot zaščitni 'senčnik' za lase, saj nudi celodnevno zaščito pred zunanjimi poškodbami, vključno z UV žarki, vonji hrane, dimom, klimatskimi napravami in podobnimi okoljskimi agresorji. HERRA lasni parfum bo popolno sovpadala z vsakim življenjskim slogom, tako v službi, kot doma, na telovadbi, med sprehodom ob morju ali poležavanju na soncu: preprosto razprši na lase HERRA lasni parfum za poživitev in osvežitev tvojih las.
Bi rada, da bi tudi tvoji lasje božansko dišali? Parfum lahko zadaneš v moji nagradni igri (največja embalaža, 50 ml, vrednost darila 32,21 evra), če napišeš vsaj tri sestavine, iz katerih je spleten vonj nove dišave za lase HERRA Scarlet Rose. Časa imaš do 22. avgusta 2016, piši na naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com in drži pesti, da boš izžrebana prav ti. Kupiš pa ga lahko tudi tukaj, če se ti ne da tako dolgo čakati in si že nestrpna, da bi ga čim prej preizkusila :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar