sobota, 20. avgust 2016

KENZO X H&M prihaja v Ljubljano!

H&M že predstavlja naslednjo kombinacijo oblačil iz kolekcije KENZO x H&M, ki jo uteleša Anna of the North. Njena kombinacija prikazuje svežo interpretacijo ikonične obleke ustanovitelja Kenza Tekada, ki sta jo posodobila Carol Lim in Humberto Leon, kreativna direktorja modne hiše KENZO in predstavlja kratko folklorno obleko v različnih potiskih iz kolekcije.
Anna je 25-letna norveška glasbenica, ki je v začetku letošnjega leta pritegnila pozornost svetovne javnosti s svojo skladbo "The Dreamer". Anna je le ena od izbranih ambasadorjev kolekcije KENZO x H&M, med katerimi so recimo še Amy Sall, Juliana Huxtable, Oko Ebomo in Isamaya French.
Kolekcija KENZO x H&M bo od 3. novembra na voljo v približno 270 izbranih prodajalnah H&M po vsem svetu in na spletu. Kolekcija bo v Sloveniji na voljo v prodajalni H&M, Čopova ulica 42 v Ljubljani. Prepričana sem, da bo vrsta zelo dolga in da bodo fashioniste ponujene kose razgrabile v pičlem času. Za uvod v napovedano dogajanje pa fotografiji, ki sem ju prejela iz H&M-ovega štaba.

Ni komentarjev:

Objavite komentar