nedelja, 07. avgust 2016

Jason Bourne se vrača, da dokonča svoje delo

Tudi na slovenska platna je spet zakorakal tajni agent Jason Bourne. Devet let je minilo, odkar se je v sklepnem dejanju Bournovega ultimata Ciin najbolj smrtonosen nekdanji agent umaknil v ilegalo. Igralec Matt Damon v ikonski vlogi Jasona Bourna pa je 4. avgusta ponovno stopil iz senc.
Nova doza vrhunskega akcijskega trilerja pod taktirko režiserja Paula Greengrassa postreže s spektakularnimi spletkami, adrenalinskimi pregoni ter odlično igralsko zasedbo, ki jo dopolnjujejo Alicia Vikander, Tommy Lee Jones, Vincent Cassel in Julia Stiles.
nekdanji elitni morilec razkrinka največjo laž svojih stvariteljev
Leta 2002 se je pričel zmagovit pohod priljubljene akcijske vohunske franšize, ki temelji na knjigah Roberta Ludluma. Njen glavni junak je bil tajni agent Jason Bourne, ki je izgubil spomin in s katerim smo skozi leta stopali po nevarni poti odkrivanja njegove prave identitete, razkrivali sporne programe, s katerimi je CIA skušala ustvariti popolne morilce, ter uživali v spektakularnih vohunskih spletkah.
Za nameček lahko v razkrivanju poslednjih skrivnosti in mreže laži, ki so jo napletli vladni predstavniki, v poletnih dneh uživamo bodisi v prijetno ohlajenih kinodvoranah bodisi na osupljivih projekcijah na prostem. Film je v polnem teku, zato ne oklevajte, če želite svoje življenje začiniti s ščepcem akcije. Vsaj na filmskem platnu.

Ni komentarjev:

Objavite komentar