ponedeljek, 08. avgust 2016

Jeseni prihaja DIOR blazinica za popolno polt

DIOR bo septembra v liniji CAPTURE TOTALE predstavil nov negovalni proizvod DreamSkin Perfect Skin Cushion, izdelek, ki bo skrbel za popolno polt. V tujini ga lansirajo že 17. avgusta, njegov zaščitni obraz pa bo manekenka in Diorjeva ambasadorka Eva Herzigova. Gre za še en hibridni negovalni izdelek, ki so sedaj tako zelo v modi in so namenjeni ženskam, ki vedno kam hitijo, ne morejo pa si privoščiti napak, ko gre za zunanji videz. Za popolno kožo želijo najboljše sestavine in obenem puder, ki neguje. Poleg tega želijo izdelek, ki je lep za oko in se ga zlahka prenaša naokoli.
Najbrž bo hiša DIOR kar dobro poskrbela za vse plati te zgodbe, saj DreamSkin Perfect Skin Cushion, očarljiva blazinica v lepi kompaktni embalaži, vsebuje kar 80 odstotkov sestavin za nego kože. Težko pričakovana novost je namenjena ženskam ne glede na starost, tip kože in barvo kože. Pri Diorju so povedali, da bo tekstura dobesedno objela kožo, da je zelo osvežilna, fluidna in nežna. Odtenki se spreminjajo in poskrbijo za naraven, svetleč in mat zaključek ličenja.
V srcu izdelka ponovno najdemo longozo iz Diorjevih vrtov na Madagaskarju, ki popravlja znake staranja, kot so gube, izguba čvrstosti in sijaja. Tu je še izvleček rastline opilia iz Diorjevih vrtov v Burkini Faso, ki popravlja druge lepotne pomankljivosti, denimo zmanjšuje razširjene pore, briše temne lise in rdečico ter ponovno poživi pusto polt.
Čudežna lepotna blazinica bo vsebovala tudi tehnologijo za nadzor sijaja; skrbela bo za vsrkavanje sebuma na površini in reguliranje maščobe v globini kože. Sestavine, podobne melaninu, ki posnemajo biokemične procese, bodo izenačile videz kože s popolnim zaključkom. Gre skratka za veliko več kot puder ali tekočo podlago, saj je tukaj ključen visok delež negovalnih sestavin, dodana pa je tudi visoka UV zaščita (SPF 50).
To zračno blazinico boste lahko uporabljale zjutraj po vsakodnevni negi kože in/ali po nanosu nege DreamSkin. Primerna je za popravke čez dan. Pri Diorju obljubljajo, da bo polt videti popolna, s čistim mat videzom, ki naj bi trajal osem ur. Ta novi must-have izdelek, ki bo popestril jesen, je odličen tudi za na vikend ali počitnice, saj ponuja nego, naraven sijaj in visoko zaščito v enem koraku. Obojestranska gobica omogoča dolgo uporabo in varčno nanašanje. Več o tej novosti, obstojnosti in nanašanju pa izveste jeseni, ko bom izdelek še sama testirala.

1 komentar: