ponedeljek, 25. julij 2016

Nagradna igra: vstopnica v raj

Te letos sanjska destinacija še čaka ali si že tam? Če še nisi, te morda izjemne počitnice čakajo! Upanje vedno ostaja... Tropski raj lahko vsaj v domišljiji dosežeš, če se boš ovila v oblak nove Oriflame dišave Amazing Paradise. Čudoviti raj, kot je njeno ime, predstavlja parfumsko vodo, ki te bo očarala s svojim razkošnim vonjem in živahnim značajem. Vsebuje redek in izbran vonj cvetlice Paradise Drop, ki se nahaja globoko v deževnem gozdu, cveti pa samo vsaka tri leta.
Zveni zares posebno, kajne? Ta novost te že čaka v novem Oriflamovem aktualnem katalogu, kjer jo lahko kupiš po ugodni ceni. Čaka pa te, in sicer ena dišava, tudi na mojem blogu v nagradni igri, a preberi najprej par vrstic o drugih poletnih novostih pri tem znanem in priljubljenem švedskem kozmetičnem podjetju.
Želela bi izpostaviti zanimiva in barvno živahna The ONE Colour Impact kremna senčila za oči, ki puščajo za sabo zelo intenzivno sled in bodo poskrbela, da se bodo tvoje oči to poletje bleščale v sijočih odtenkih. Njihova kremnata tekstura se na koži spremeni v puder z mehkim, svilnatim sijajem. Preizkusila sem ga in gre za dolgo obstojno senčilo, ki naredi vtis.
Za kanček eksotičnega paradiža lahko poskrbiš še s tropskimi odtenki The ONE dolgo obstojnih lakov za nohte. Živi odtenki so popolna izbira za poletno manikuro. Ponašajo se z ExpertGel tehnologijo, ki poskrbi za enakomerno prekrivnost in preprečuje prehitro krušenje in bledenje barve na nohtih.
Nenazadnje pa prodajni katalog K10 prinaša tudi novo različico The ONE tekoče šminke: The ONE Vinyl tekočo šminko v gelu! Za vinilen lesk se ta izjemno lahkotna tekoča šminka nanaša kot gel in poskrbi za gladek, svilnat zaključek v enem od osmih intenzivnih odtenkov. Združuje lahkotno teksturo gela z ultra svilnatim zaključkom in ustvari videz intenzivnih, super sijočih ustnic.
S temi živahnimi odtenki si lahko še polepšaš poletne dni, obvezno pa pokukaj v katalog še k drugim novostim. Zdaj se najbrž že nestrpno sprašuješ, kje je tvoja priložnost, da dobiš stekleničko parfumske vode Amazing Paradise, kajne? Preprosto: piši na  nagradna.lepotainmoda@gmail.com do vključno 1. avgusta 2016, pusti svoje podatke, za sodelovanje v nagradni igri pa naštej vsaj tri novosti v novem Oriflame katalogu K10. Vse odgovore že imaš v članku ;)

1 komentar: