torek, 05. julij 2016

Nagradna igra: Otto Kern dišavi Playful zanjo in Full Play zanj

Privlačnost med moškim in žensko je igra, pri kateri vonj igra odločilno vlogo. Novi dišavi OTTO KERN PLAYFUL in FULL PLAY vas vabita, da se zaljubite v dvojino. Kot zanimivost povejmo, da je leta 1972 na trg prvič prišel parfum za pare, vendar ideja tedaj še ni uspela. Enajst let kasneje je bil primeren čas za zmagovalni pohod konceptov dišav v moški in ženski različici. Odtlej dišavni dueti predstavljajo stalnico v ponudbi parfumov.
Razlog za uspeh dvojnih dišav je na dlani - veliko žensk izbira dišave za svojega partnerja in pri tem posegajo po znamkah, ki so všeč njim samim. Poleg tega ženske zaznavajo dišave drugače kot moški, kajti center za simpatijo in antipatijo, prek katerega zaznavamo vonje, je pri njih bolj prepleten. Biolog Manfred Milinski zato priporoča, naj bo nakup dišav skupen projekt. Od konca junija je v izbranih drogerijah in trgovinah na voljo dišavni set Otto Kern zanjo in zanj, ki ga je pospremila zabavna kampanja na instagramu z oznako #okwannaplay. Otto Kern Playful je dišava zanjo, ki kot ljubezenska zgodba pripoveduje o zapeljevanju, elegantni privlačnosti, o ljubezni do nas samih ter o neodvisnosti in romantiki.
Igra, strast in prefinjenost so v obliki dišave ujeti v elegantni steklenički s privlačnim obeskom. Moški so morda res izumili ogenj, ženske pa so iznašle način, kako se igrati z ognjem, je sporočilo ženske dišave Playful, darilo za vse samozavestne in ponosne ženske, ki na igrivo lahkoten način očarajo svojo okolico. Poznajo sebe in svoje prednosti, ki jih spretno uporabljajo. Življenje ima namreč zanje pripravljenih obilo možnosti. S svojo karizmatičnostjo ljudi okoli sebe vrtijo okoli prsta.
Uvodne note dišave so nekaj res posebnega: akord šampanjca opoji čute in tej kompoziciji podeli še svojo plemenito noto skupaj z malino in grenivko. Pri srčni noti koktejl dišav dopolnjuje šopek iz turških vrtnic in skrivnostne arome cveta champake ter cimet. Topli lesovi cedre, pačulija in sočni mošus poskrbijo, da igrivo zapeljevanje izzveni.
Paleta izdelkov sije v plemeniti rožnato-zlati barvi. Na voljo so toaletna vodica v dveh velikostih in 30 ml parfumska voda, deo sprej, kremni losjon za prhanje in odišavljena krema za telo. Igriva ogrlica z ornamentnim obeskom krasi elegantno stekleničko ženske dišave.
S pomočjo besedne igre se Playful spremeni v Full Play ali polno igro. Čisto po okusu moških. OTTO KERN FULL PLAY dokazuje, da je z dišavami enako, kot z ljubeznijo - nekateri dajejo prednost harmoničnim akordom, drugim so všeč močno kontrastne kompozicije. Glede na to, kaj nam je všeč, iščemo partnerja in izbiramo ustrezne dišave. V vsakem primeru mora biti kemija prava! Pri tem je dobro ugotoviti, katera dišava našo osebnost še obogati.
OTTO KERN FULL PLAY je za moškega z jedrnatim in samozavestnim nastopom. Življenje je igra, vse kar moraš vedeti, je, kako jo igrati, so zapisali v slogan moške dišave Full Play. To je vonj za pogumne moške, ki se ne bojijo nobenega izziva in radi stavijo na vse ali nič. Ves čas so pripravljeni na naslednjo pustolovščino in dajo vse od sebe. Pri tem se ne bojijo tveganja in zavestno preizkušajo meje. Življenje je igra. In njihov cilj je ta, da nenehno zmagujejo z obilo šarma in prepričljivosti.
Zgornja nota zbudi zanimanje z osvežujočim limonskim začetkom in rabarbaro. Aromatično začinjeni listi sivke, vijolice in ostrice sestavljajo zanimivo srčno noto. V osnovni noti trozvok toplih, izrazitih in suhih lesnih odtenkov (cedrin les iz Virginije, kašmirjev les) ustvarja dišavno doživetje prave moškosti.
Lev ne predstavlja samo blagovne znamke OTTO KERN, temveč je tudi kralj živali in osrednji element glavne vizualne podobe moške dišave FULL PLAY. Paleta izdelkov v antracitni in srebrno kovinski barvi prepriča s svojim izgledom. Jasni obrisi stekleničke in škatlice ustvarjajo izčiščeno obliko, vtisnjen grb znamke OTTO KERN, lev, krasi pokrovček stekleničke. Poleg toaletne vode v dveh velikostih v moški liniji Full Play najdete še losjon po britju, deo sprej ter šampon za prhanje in umivanje las.
Vaju je zamikalo, da bi dišavi preizkusila? Pišita mi na nagradna.lepotainmoda@gmail.com do 14. julija 2016 in mi v pismu poleg svojih podatkov sporočita, kaj vaju najbolj očara pri nasprotnem spolu. Srečno!

Ni komentarjev:

Objavite komentar