petek, 15. julij 2016

Do 'strobing' frizure s pomočjo nagradne igre

Pripravljeni na naslednji velik trend frizur? Matrix predstavlja novost po imenu "strobing". Strobing izvira iz ličenja, ki poudarja osvetlitev na ključnih delih obraza, da bi pritegnili pozornost na najlepše poteze. Zdaj se je ta trend razširil z ličenja tudi na oblikovanje las.
Vsi imamo radi čvrste lase, včasih (posebej mladi) želijo biti uporniški in imeti hkrati privlačen in zapeljiv videz, ki daje občutek svobode. Za čvrste lase brez lepljivosti, obteženosti z ostanki izdelkov za stiliranje in brez mastnega leska so pri Matrixu naredili inovativne izdelke za učvrščevanje las.
Minerali v tej formuli dajejo občutek čiste teksture, omogočajo breztežno ločevanje in mat zaključek. Na voljo sta dva izdelka: mineral Mess Maker je sprej z dodano soljo za teksturo. Lasje bodo videti kot s plaže. Formula, ki vsebuje mikro delce soli in vitamin E, nežno oblikuje videz 'morske' pričeske. Cena izdelka v pooblaščenih salonih je 17 evrov.
podarjam 2 izdelka Mineral Mess Maker
Airy Builder je posebna pena s suho teksturo. Okrepljena z mikro minerali doda lasem občutek čiste teksture za razmršen videz in ostrino. Daje še eno stopnjo učvrstitve več, kot bi jo dosegli s pomočjo Mess Makerja, cena izdelka pa je enaka.
Poteguj se za enega od dveh Mess Makerjev, ki ju podeljujem v sodelovanju z L'Oreal Slovenija. Piši mi na naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com do 30. julija 2016, dodaj svoje podatke in svojo počitniško fotografijo. Z malo sreče lahko prideš do mega frizure, ki bo trajala vse poletje in dolgo v jesen, pa če boš ob morju ali ne.

Ni komentarjev:

Objavite komentar