sreda, 06. julij 2016

Danes je pravi dan za poljube

Antropologi še vedno raziskujejo izvor poljubljanja. Kako je prišlo do prvega poljuba na ustnice? Nekateri trdijo, da ima poljubljanje korenine v materinski ljubezni in je prešlo iz navade hranjenja. Drugi menijo, da je poljub po svetu zakrožil nagonsko, zaradi želje po zbližanju, čutnem izkazovanju ljubezni in naklonjenosti. Danes je 6. julij, mednarodni dan poljubljanja, ki ga praznuje tudi znamka Labello, zato je prav, da razmišljamo ne le o poljubih, pač pa tudi o negi ustnic. Samo negovane in mladostno lepe ter polne ustnice pač kličejo k poljubljanju!
Za poljub, ki je poln svežega vonja, eksotičnega okusa in sočnega dotika skrbijo negovalni balzami Labello Lip Butter. Za klasičen poljub pa balzami Labello, katerih poudarek je na negi in hidrataciji - Labello Original, Labello Hydro Care, Labello MED Repair in Labelo SUN.
Vlažilna formula s karitejevim maslom in mandljevim oljem balzama Labello Lip Butter Coconut pomiri razdražene ustnice in doda eksotiko z aromo kokosa. Labello Lip Butter Vanilla&Macadamia s tehnologijo Hydra IQ zadržuje vlago v ustnicah in poskrbi za sočne poljube z okusom vanilije. Vlažilna formula Labello Lip Butter Raspberry Rosé da ustnicam sadno svežino, ob poljubu pa zagotavlja edinstveno doživetje z aromo maline. Ustnice so zaščitene pred zunanjimi vplivi, svilnat sijaj je ravno pravšnji za začetek nove zgodbe na mednarodni dan poljubljanja.
Labello Hydro Care in Labello Original pomagata obnoviti izsušene ustnice in pripomoreta k še sočnejšim poljubom. Izjemno lahka in nemastna formula, ki se hitro vpije, na ustnicah pusti osvežujoč, naraven in brezbarven videz. Ranjenim ustnicam pomaga Labello Med Repair, ki daje dolgo obstojen sloj za nevidno celjenje in blažilno zaščito ustnic. Namenjen je suhim, razpokanim in občutljivim ustnicam, ki se pogosto pojavijo ravno med poletjem, ko vroče sonce in suh zrak prideta v stik s slino. Ker se poljubom ne da upreti, jih Labello Med Repair zaščiti in prepreči suhost, razpokanost in draženje.
Ker na mednarodni dan poljubljanja v Sloveniji sonce greje z okoli 28 stopinjami Celzija, je Labello poskrbel, da bodo tudi vaše ustnice zaščitene pred soncem. Tako so topli poljubi na plaži, v parku, na ulicah mest ali na domači terasi mogoči z Labello Sun Protect. Nanesete ga lahko neposredno pred poljubom in med samo izpostavljenostjo soncu, da zagotovite nenehno vlaženje, ob tem pa poskrbite še za zaščito pred škodljivimi UV žarki. Pripravite ustnice za dan poljubljanja in naj se tako sočne ter mehke poljubljajo tudi v prihodnje. Naj bo na današnjo sredo prav poljub tisti, ki vas bo za konec dneva odpeljal v lepše sanje.

Ni komentarjev:

Objavite komentar