sobota, 30. julij 2016

Ana Ivanović kožo varuje s Shiseido Wet Force (z nagrado jo daj še ti)

Ne le, da je linija Shiseido Expert Sun Wet Force znana kot učinkovita za zaščito kože pred sončnimi žarki, njena globalna lepotna ambasadorka je postala znana srbska teniška igralka Ana Ivanović. Z napredno tehnologijo Shiseido spreminja način interakcije med vodo in soncem, obenem pa je to poletje predstavil še eno novost v liniji, Shiseido Expert Sun Protection Lotion SPF 50, zaščitni losijon, ki je primeren tudi za otroke, celo dojenčke.
Kljub nanosu sredstev za zaščito kože lahko včasih opazimo posledice sonca na koži. Več kot polovica oseb, ki je sodelovala v raziskavi, ki jo je naročil Shiseido, je že doživela podobne neprijetnosti. Veliko vodoodpornim zaščitnim kremam z visokim faktorjem SPF se učinkovitost ob stiku z vodo ali znoja občutno zmanjša.
Zato so Shiseidovi znanstveniki razmišljali o novi, napredni zaščitni kremi, ki bi nudila optimalno zaščito tudi v okoliščinah, ko se koža zmoči, kot na primer na plaži, ob bazenu ali ob dejavnostih, ki zmanjšujejo učinkovitost zaščite pred UV žarki (npr. športne aktivnosti). Novi WetForce je to rešil z dodajanjem vode: minerali v njej (ali v potu) povečajo učinkovitost in moč zaščite pred sončnimi žarki. Shiseidova patentirana SuperVeil-UV 360 tehnologija ob stiku z vodo postane še močnejša in bolj učinkovita. Za brezskrbne trenutke na plaži ali med športom na močnem soncu.
Ana Ivanović, ki profesionalno igra tenis od leta 2003, se zaveda, da je zaščita pred soncem več kot modni dodatek. Dolge ure igranja tenisa na prostem, treningi in tekmovanja pod sončnimi žarki ne delujejo blagodejno na kožo. Zato se Ana redno varuje pred UV žarki, ki povzročajo poškodbe kože in fotostaranje.
ta izdelek te že čaka v nagradni igri
Želi si zaščito, ki se hitro vpije, ne masti kože in učinkovito varuje pred UVA in UVB žarki. To rešitev je našla v Shiseidovi liniji WetForce. Želiš preizkusiti izdelek, ki ga uporablja tudi Ana Ivanović? Skupaj s podjetjem Everet podarjam Shiseido Wet Force Expert Sun protection spf 50, torej izdelek z visoko zaščito. Če ga želiš, piši na nagradna.lepotainmoda@gmail.com do 6. avgusta 2016.

1 komentar: