sreda, 20. julij 2016

7 kopalk, v katerih boš opažena

Poletje je v zagonu, skrajni čas je, da se odpraviš na morje ali bližnji bazen, saj vročina kliče k ohladitvi. Še nimaš novih kopalk? Na pomoč ti bodo priskočile aktualne poletne razprodaje, da si boš še lažje privoščila tiste krpice blaga, ki jim pravimo kopalke. Nekatere so namenjene predvsem razkazovanju, druge pa resnični uporabi, torej plavanju v slani ali sladki vodi ali vodnim aktivnostim, ki se jim lahko predajaš v toplih dneh.

H&M je za črtasto: modrček 14,99 evra, spodnji del kopalk 9,99 evra

Versace Intimo enodelne kopalke so s 659 znižane na 131 evrov (Outnet) in so namenjene predvsem razkazovanju

cvetlično: dvodelne kopalke Pepe Jeans so z 71 evrov znižane na 35 evrov (Pepejeans.com)
pridih 70. let: adidas by Stella McCartney so s 100 evrov znižane na le 50 evrov, zraven dobiš kopalno čepico v enakem slogu (ta ponudba na Net-a-porter)
enodelno za športnice: Lisa Marie Fernandez enodelne trpežne kopalke z zadrgo so s 405 znižane na 284 evrov (Net-a-porter)

C&A za spremembo v črni klasiki, ki nikoli ne gre iz mode, podloženi modrček 9 evrov, kopalne hlačke 7 evrov

modno vzorčasti bikini Melissa Odabash je z 236 znižan na 106 evrov (Outnet.com)
Ne bom dolgovezila, ker slika pove več, kot tisoč besed. Sploh pa je vroče :) Zato si oglej predloge in hitro v trgovino, realno ali virtualno, po svoj nov bikini ali enodelni kopalni kostim. Če si mlajša, mišičasta in postavna, si brez predsodkov privošči komajda kaj tekstila, v nasprotnem primeru pa poskrbi, da ne bo opazovalce na plaži ali bazenu kap od groze in raje prilagodi obliko kopalk svoji postavi, kakršnakoli že je - hruškasta, trapezasta ali podobna jabolku... Navsezadnje, za vsako postavo se najdejo prave kopalke!

Ni komentarjev:

Objavite komentar