petek, 03. junij 2016

Zaljubile smo se v zapestnice Borboleta

"Frankly my dear, I don't give a damn". To je sloviti citat Rhetta Butlerja, ki je pospremil prvo zapestnico Borboleta iz svilenega trakca in s katerim se je zgodba o znamki hrvaškega nakita, katere zaščitni znak je metulj, začela.
Kmalu za tem je Borboleta predstavila različne barvne kombinacije svilenih trakcev z obeski v oblikah zvezde, srca, križa, štiriperesne deteljice in metulja. Danes ponudbo Borbolete sestavljajo kolekcije Classic, Candy, Silver Edition, Love Letters in Feather and Wings.
Tiste s plastičnimi obeski in svilenimi trakci, ki kar kličejo po kombiniranju v lahkotnih poletnih dneh, so cenejše (24 evrov), izbirate pa lahko tudi med dražjimi srebrnimi zapestnicami in srebrnimi s pozlato (okvirna cena od 60 evrov navzgor). Te so še posebej čedne, saj bodo čudovito poudarile elegantne kose oblačil.
K vsaki zapestnici je priložen citat iz filma, umetnosti ali literature, ki se je dotaknil naših življenj. Ta poteza utrjuje poslanstvo znamke Borboleta, ki jo vodi ideja, da je vsak dan poseben, če narediš nekaj posebnega zase in za svoje ljubljene. Vstopite tudi same v čudovit svet Borbolete, kjer je prijateljstvo večno.
Znamko zapestnic Borboleta smo včeraj spoznavali v Modni hiši Ikona na Mestnem trgu v Ljubljani, kjer so poskrbeli za igrivo vzdušje. Zastopnica znamke Borboleta Mira Dedić je zbranim modnim novinarkam in urednicam ter drugim modnim navdušenkam predstavila znamko, njeno zgodovino in simboliko.
Mira Dedić nam je predstavila zapestnice Borboleta
Slovenska ambasadorka znamke Borboleta, Maja Bulc, nam je povedala, da se je kot ženska, ki modo spremlja že vse življenje, v nakit Borboleta v trenutku zaljubila med brskanjem po spletu in namignila, da se izvrstno poda k vsem kombinacijam, naj bodo športne, ležerne ali elegantne.

Foto: Taja Košir Popovič

Ni komentarjev:

Objavite komentar